Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
ACLIMA Hotwool Light 230g Unisex Jacket
ACLIMA Hotwool Light 230g Unisex Jacket

ACLIMA Hotwool Jacket Unisex Black 230g

ACLIMA
749.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

ACIMA Hotwool Light 230g Unisex Jacket

ACLIMA Hotwool Unisex Jacket er en blanding mellem en dejlig blød uldtrøje og en jakke. Dette giver mulighed for bred alsidig brug. På de milde for- og efterårs dage og aftner, der den perfekt som jakke På de helt kolde vinterdage, er det den perfekt bluse til mellemlag. 
Lynlåsen der går hele vejen ned, gør det let at få den ønsket ventilation. 

På indersiden er der lækker og blød uldfroté der øger isoleringen og kan holde på varmen og holde din krop tempereret også ved skiftende aktivitet. På ydersiden er ACLIMA Hotwool Unisex Jacket slidstærkt og glat.

ACLIMA Hotwool Unisex Jacket er fremstillet i en blanding af 65% merinould, 15 % Polyamid og 20% Polyester. Den unikke sammensætning af uld gør Aclima Hotwool Unisex Jacket både utrolig behagelig og meget mere slid stærk. Denne Hotwool jakkes blandingen gør samtidigt at man kan vaske den ved 60 grader. Den særlige konstruktion af uld gør at der holdes et isolerende lag af luft mod kroppen.

Denne jakke fra Aclima er udviklet i et samarbejde mellem Aclima og det norske militær. Det norske militær anvender jakken på grund af dens store isolations evne og slid styrke. 

Egenskaber

  • Uldfroté på indersiden
  • Slidstærk
  • Utrolig alsidig
  • Vaskes ved 60 grader
  • Kan både bruges som jakke og trøje
  • Lynlås hele vejen 
  • 65% merinould, 15 % Polyamid og 20% Polyester 

Aclima laver mange super lækre produkter som anvendes af både frilufts entusiaster og millitær. Se flere Aclima produkter her.

Relaterede produkter til ACLIMA Hotwool Jacket Unisex Black 230g

Andre der købte denne, købte også