ACLIMA Lightwool T-Shirt Man Ranger Green
ACLIMA Lightwool T-Shirt Man Ranger Green

ACLIMA Lightwool T-Shirt Man Ranger Green

ACLIMA

549.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

ACLIMA Lightwool T-Shirt Man Ranger Green

ACLIMA Lightwool T-Shirt er den nye verdags t-shirt som er perfekt til hverdagsbrug, t-shirten der sidder lidt løs er designet i det meget bløde merinould. T-shirten er dejlig luftig, så den er både god til at holde varmen når det er kold, men samtidig god til sommerbrug, hvor det gælder om at holde varven væk fra kroppen. Ulden er i den absolut bedste kvalitet og du vil derfor hurtigt opleve hvor komfortabel Aclima Lightwool t-shirt er at have på - Uanset hvornår. 
Den flotte pasform gør at den er ideel til brug som t-shirt i forbindelse med f.eks. arbejde, en tur i byen eller under en skjorte for at give den perfekte klima ind mod kroppen. Har du en meget aktiv hverdag, så er denne t-shirt det helt rigtig. Eller som det eneste lag ved sport og fritid.

ACLIMA LightWool serien er produceret af det fineste Merino uld. Det garn der bruges er kun 17,5 micron og vejer kun 130gr/m². Det betyder at det nok er det letteste og blødeste uld produkt du nogensinde har prøvet. Det er bevidst at uld produkter er en af de bedste natur produktermod kulde, men Merino uld har også en kølende effekt når det er varmt. Din kropsvarme vil være balanceret, da varmen fra solen har svært ved at komme ind i garnet, og du vil have den tørre følelse i og med at ulden ikke optager fugten. ACLIMA Lightwool T-Shirt optager stort set ikke lugt hvilket er generelt for uld.

Søger du derfor en meget alsidig T-shirt i virkelig smart design og en komfort du får svært ved at finde ved andre T-shirts, så skal du helt sikker have en ACLIMA Lightwool T-shirt i skabet!

Egenskaber

  • 100% Blød, lækker og åndbar merinould
  • Farve: Ranger Green
  • Høj kvalitet
  • Tætsiddende pasform
  • Lose fit
  • Moderne design og snit
  • Velegnet til: hverdag, vandring, fritid og Outdoor

Se mange flere ACLIMA Lightwool produkter her

 

Andre der købte denne, købte også