Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
ACLIMA Woolnet Hiking Men's Shirt Crew Neck
ACLIMA Woolnet Hiking Men's Shirt Crew Neck
 - backside

ACLIMA Woolnet Hiking Men's Shirt Crew Neck

ACLIMA
629.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

ACLIMA Woolnet Hiking Men's Shirt Crew Neck

Aclima Woolnet Hiking er en ny serie sprunget ud fra Woolnet. Aclima Hiking er designet til dig der er ekstra aktiv og evt. skal have en rygsæk på ryggen da Aclima Woolnet hiking crew neck har forstærket skulder, der mindsker presset fra rygsækken. Ligeledes er hele fronten designet i blød merinould der holder kulden ude, og samtidig sikre at fugten flyttes væk fra kroppen – Men uden at du mærker netundertrøjen.

På ryggen af Aclima Woolnet hiking, har du høj åndbarhed og komfort takket være designet af woolnet, som skaber luftrum der øger åndbarheden og isoleringsevnen. På Aclima Woolnet Hiking pants, er knæet forstærket og øger dermed slidstyrken. Selve overdelen på bukserne, er produceret i samme kvalitet som du kender det fra Warmwool serien og øger derfor ligeledes slidstyrken og giver optimal forudsætning for en lang vandretur i alt slags vejr.

På kolde dage vil du opleve en høj isoleringsevne og på de lidt varmere vil du opleve at fugt og varmen flyttes aktivet væk fra kroppen. Hvilket er uldens naturlige egenskab og bidrager til at kroppen og dens temperatur er optimeret til dit eventyr i naturen.


Selvom du har været aktiv i længere tid og har behov for en pause, bliver du ikke kold på samme måde som ved eksempelvis bomuld, da Aclima Woolnet hiking holder dig varm, selv når du sidder stille og dit inderste lag er en anelse fugtigt.

Egenskaber

  • 100% 120g blød merino uld
  • Kradser ikke
  • Tager ikke imod lugt i samme grad som andre tekstiler
  • Kombination af Woolnet, lightwool og warmwool
  • Optimeret til skiftende aktivitet
  • God til vandring, skisport, arbejde og hverdagen i naturen
  • Flytter sved væk fra kroppen
  • Isolerer på kolde dage og køler på varme.

Andre der købte denne, købte også