Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
40%
ACLIMA Woolnet Long Pants Blå

ACLIMA Woolnet Long Pants Blå

ACLIMA
329.40 DKK
Førpris: 549,00 DKK

Du sparer 219,60 DKK

På lager - Leveringstid: 1-4 dage

ACLIMA Woolnet Long Pants

ACLIMA Woolnet Long Pants er fremstillet efter samme fremgangsmåde som overdelen, ACLIMA Woolnet Shirt Crew. ACLIMA Woolnet Long Pants brugs ligeledes som bruges som inderste lag. ACLIMA Woolnet Long Pants kan bruges hele året og er lavet af meget fin Merino uld. ACLIMA Woolnet design har en helt fantastisk evne til at transportere fugten fra kroppen. En anden vigtig egenskab er at ulden isolerer i sig selv, men den særlige Woolnet struktur danner luftlommer som også hjælper med dette de koldeste dage.

På de varmeste dage har denne Woolnet struktur derimod en køle effekt fordi kroppen lettere ånder gennem nettet. Ved skulderen og under armene er trøjen fremstillet således det er behageligt at bære rygsæk . Generelt så kan man sige at trøjen ånder når du arbejder og isolerer når du slapper af. Uld har desuden den fantastiske egenskab at den ikke tager i mod kroppens svedlugt som andet materiale. ACLIMA Woolnet Long Pants tilbyder den bedste kombination af ventilation og isolering der overhovedet er mulig. Den åbne Woolnet struktur betyder sved kan undslippe men krop opvarmede luft kan bevares ved siden af ​​huden.

ACLIMA Woolnet er deel til brug under forskellige grader af aktivitet på alle tider af året, især når du er tilbøjelig til at svede en masse under aktivitet og derefter stoppe og hvile, såsom under interval træning eller vandre tur. 

Farve: Sky diver/Periscope

Kan bruges til stort set alt, bl.a. vandreture, skisport, cykling, dykning mm. ACLIMA Woolnet Long Pants er meget anvendt af dykkere. Se anbefaling fra her

Se mange flere ACLIMA woolnet produkter her

Andre der købte denne, købte også