BELTminus Lightweight M Multicam
BELTminus Lightweight M Multicam
BELTminus Lightweight M Multicam
BELTminus Lightweight M Multicam
BELTminus Lightweight M Multicam

BELTminus Lightweight M Multicam

Blue Force Gear

1229.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

BELTminus Lightweight

BELTminus er en ekstremt let og grundigt moderniseret version af den klassiske M-1956 bærende udstyr. Bæltet kit konceptet flytter dit grej på din talje for bedre køling og mere effektiv vægt. BELTminus ™ 'MOLLEminus ™ teknologien er fuldt kompatibel MOLLE og fjerner unødvendig vægt og kompleksitet og samtidig forbedre holdbarhed. 

Konceptet bag BELTminus, den tredje produkt, udgivet i MOLLEminus linje, kan spores tilbage til den ærværdige M-1956 bærende udstyr. BELTminus er en let og enkel lastbærende løsning, der er designet til at bære væsentlige 2. linie gear omkring taljen. En sidearm skal stadig bæres på bukse bæltet. At bærer redskaber i denne position gør det muligt for brugeren, at mere effektivt, kaste overskydende kropsvarme i varme og fugtige klimaer og overfører vægten af ​​gearet fra ryg og skuldre til hofterne, hvor det kan bæres mere effektivt. 

BELTminus fås med 2 forskellige MOLLE kompatibel skulderrems muligheder. Enhanced Polstret version mesh foret og polstret til at håndtere tungere belastninger og komfort hele dagen. Low Profile version kan bæres under andet udstyr eller tøj eller overtøj. 

MOLLEminus Technology starter med blå Kraft Gear proprietære ULTRAcomp ™ laminat materiale, som er halvdelen af ​​tykkelsen af ​​en dime og 4 gange så slidstærk som 1000D CORDURA®. Den ULTRAcomp laminat er laserskåret for at skabe en fuldt MOLLE kompatibel matrix af slots og hulrum, der i høj grad reducerer vægten, kompleksitet og potentielle fiasko point i forhold til traditionelt bygget MOLLE-platforme. 

Dimensionering: 

BELTminus kommer i flere størrelser for de mest præcise pasform som muligt under hensyntagen til den bedste gear loadout og den maksimale vægt besparelser. For bedste dimensionering, vælge den nærmeste størrelse nedenfor for at din faktiske taljen størrelse. Bemærk: dette kan være anderledes end din bukse størrelse. 

XS: 31 "- 41" talje       
S: 34 "- 44" talje       
M: 37 "- 47" talje       
L: 40 "- 50" talje       
XL: 43 "- 53" talje

Desuden er det mulgt at vælge en M og L version og forskellige farver.