ClawGear Combat shirt

Combat shirts fra ClawGear er kompromisløse kamptrøjer til dig, der sætter krav til dit udstyr. Det særlige design giver en anatomisk god pasform, og trøjerne er designet til at bæres under udrustning. Hertil er de spækket med funktioner, f.eks. tilpasning af ærmer, holdere til kuglepenne, lommer i ærmet, mulighed for at sætte ting fast via velcro og en høj krave, så du kan dække dig ind for træk. 

ClawGears Combat shirts er designet med fokus på svedtransporterende materiale, samt med høj sikkerhed, da det særlige Cordura stof ikke smelter eller drypper hvis det bliver udsat for varme. Alle de vigtige sømme er naturligvis syet tredobbelt for ekstra høj slidstyrke - ClawGear ved, at deres beklædning bliver brugt af professionelle, hvilket sætter ekstra høje krav til deres produkter. Du kan derfor være sikker på, at du med produkter fra ClawGear får ren kvalitet!

Se hele vores udvalg af ClawGears kamptrøjer her på siden. Søger du en Combat Shirt i højeste kvalitet, flot pasform, god komfort og med masser af funktioner, så er du kommet til det helt rigtige sted - ClawGear købes online hos OutdoorPro.dk

Mere information om ClawGear Combat shirt