Condor

Amrikanske Condor levere taktiske produkter til en god pris. Da du altid kan finde et produkt der holder og har ofte lige så mange funktioner som nogel af deres konkurenter.

Condoor Outdoor laver væste til dig der gerne vil havde noget der er typisk amrikansk, og er udviklet på det amrikanske marked. Det vil sig at de får mange af deres indput fra specialstyrker og actionsstyrker der ved hvordan det er at være ud og skal være kampklar.

 

Mere information om Condor

Udforsk den ultimative udendørsoplevelse med Condor Outdoor

Condor Outdoor er en stor producent af taktisk udstyr og beklædning. Ved hjælp af den høje kvalitet og innovative design, leverer Condor Outdoor et stort udvalg af produkter, der sikrer den ultimative udendørsoplevelse. Deres produkter omfatter vandrestøvler, rygsække, jakker, bukser, skjorter, handsker, multicam produkter og taktisk-udstyr

Udstyret fra Condor er designet til at give dig størst mulig bevægelsesfrihed og komfort, uanset om du er i felten, på vandretur eller bare har brug for et ekstra lag beskyttelse mod hårde tider. Produkterne er lavet af slidstærke materialer og kommer med forskellige teknologier, der sikrer optimal pasform og beskyttelse under alle slags aktiviteter. Prøv selv udstyret fra Condor – det er sikkerhed i høj kvalitet og komfort.

Hvad er Condor Outdoor?

Condor Outdoor er et amerikansk mærke, der leverer en bred vifte af taktisk udstyr, beklædning, grej og pakker. I sortimentet kan du bl.a. finde jakker, rygsække og tilbehør i multicam eller SWAT-udgaver, som er lavet til at modstå selv de mest krævende situationer. Kvaliteten er altid i top og vores produkter sikrer, at du er veludstyret i enhver situation.

 

 

Hvad er fordelene ved at købe produkter fra Condor Outdoor?

Condor Outdoor er et af de førende brands inden for taktisk beklædning, grej og udstyr. Vi er dedikeret til at give vores kunder produkter af høj kvalitet og yde den bedste service. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter som MultiCam-kamouflage, SWAT-tøj, udstyr, pakker og meget mere. Vi har alle produkterne til få priser, så du kan få det udstyr du har brug for til en overkommelig pris. Vi giver ligeledes løbende kampagner, så du kan få adgang til ekstraordinære priser på produkter som jakker, rygsække og andet taktisk udstyr. Vi ønsker at give dig et godt produktsortiment som matcher dine behov.

 

Condor Outdoor er et amerikansk firma, der specialiserer sig i produktion af outdoor beklædning og udstyr. Firmaet blev grundlagt i 1988 og har siden da været kendt for at producere kvalitetsprodukter til militæret, jægere, entusiaster og outdoor-udøvere. Deres sortiment omfatter en række forskellige produkter, herunder rygsække, tørklæder, bælter, tøj og andet udstyr. Condor Outdoor er kendt for at producere produkter, der er robuste, tidløse og funktionelle, og deres varemærke er generelt anset for at være en pålidelig kilde til outdoor udstyr

Condor Outdoor begyndte i starten som producent af camping og outdoor udstyr. Hvor det var virksomhedens fokus at få folk ud i naturen for at opleve det vidunderlige ved den store verden. Da deres produktlinje udvidedes, blev efterspørgslen efter funktionsfokuseret udstyr i modsætning til generel opbevaring mere udbredt.

Da efterspørgsel fortsatte, fandt de det svært at følge med efterspørgslen efter deres standart produkter. Da kvalitet og pris på en Assault Pack tiltrak så meget opmærksomhed, at det blev hjertet i deres taktiske produktlinje.
Herfra har de udvidet fra camping og outdoor veste til højhastigheds taktiske veste og udvidet produkttilbudet til at udstyre krigsfightere,myndigheder og jægere med udstyr til overkommelig pris og god kvalitet.

Da Condor Outdoor fejrede deres 25 års jubilæum laver de en ny serie hvor deres ideer går tilbage til deres rødder af innovere stilfuldt funktionelt taktisk udstyr, med Condor Elite-produktlinjen.