Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Bukser & Shorts

Hos OutdoorPro.dk har vi et bredt udvalg inden for beklædning af dametøj til udendørs brug. Står du og mangler tøj af høj kvalitet, som kan holde til en hård vandretur i de norske fjelde, eller nyder du fritidsaktiviteter, hvor du får vind i håret og kan dufte naturen, er du landet det rette sted.
Under Bukser & Shorts kan du både finde vandrebukser, naturtilpassede shorts, klatre- og rejsebukser og meget mere. Dyk ned i vores sortiment og optimer dit outdoor udstyr lige nu.

Nyd dit friluftsliv uden at bekymre dig om tøjet

Når du står der med dit fiskergrej, og du skal koncentrere dig, samtidig med at der skal være musestille for at få bid på krogen, er der ikke noget værre, end hvis du fryser, eller tøjet ikke er komfortabelt.
Vi synes, at du som tilhænger af friluftslivet fortjener at have noget tøj til outdoor brug, som er pænt, men også behageligt og funktionelt. Og det kan lade sig gøre. Det er de kriterier, som vores beklædningsdele af Bukser & Shorts lever op til.
Af dametøj kan du for eksempel tage disse komfortable bukser: Lundhags Laisan Pant Ling Red. De er friske af udseende og feminine med den røde farve. Samtidig er bukserne fremstillet af et solidt materiale, som både er behageligt at have på ude i den friske natur og i frokostpausen.

Kom hjem uden våde underbukser

Du har nok prøvet at komme afsted uden ordentlig beklædning, hvor regnen styrter ned. Hvad sker der så? Du kommer hjem med plaskvåde underbukser. Og det er en kold fornøjelse. Hos OutdoorPro.dk er vi tilhængere af det kendte ordsprog: ”der findes intet, der hedder dårligt vejr - kun dårlig beklædning”. For ønsket om ordentlig beklædning kan vi opfylde!
Vores varer i denne kategori er fra anerkendte mærker, hvor kvaliteten og funktionaliteten er i top. Kernen i alt vores dametøj, og også vores herretøj, er materialet. Det er holdbart, vandtæt og ikke så tungt at bære rundt på. Det er derfor kun mærker, som kan leve op til det, der bliver lukket ind på OutdoorPro.dk.

Klik dig til tøj hjemme fra sofaen

En af de store fordele ved at vælge os er, at du kan gennemføre købet hjemme fra sofaen. Mange har en travl hverdag, og hvis man gerne vil på fisketur eller andet nu, så er det nemt og bekvemt at købe tøj online hos os.
Vi har gode betingelser ved ombytning og returnering, og vi får topkarakter af vores kunder, hvilket vi er meget stolte af.