Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Sko, Sandaler & Støvler

Det - måske - vigtigste beklædningsstykke, når man begiver sig ud i det fri, er et par gode sko eller støvler. Et par gode vandrestøvler er et must, fordi det er dem, der holder dine fødder varme og tørre. Undervejs eller på selve campen kan man støde på forskellige typer vejr.
Når det er varmt kan man ofte få hævede, varme fødder, der pludselig strammer i de varme læderstøvler. Her kan det være dejligt at kunne spænde støvlerne lidt op med snørebånd. Det handler om at være praktisk og multifunktionelt tænkende, når man er på tur, og det får du et par tips til, hvordan du kan gøre, her.

Blundstone Model 585 Rustic Brown

Blundstone Model 585 Rustic Brown

Blundstone
NYHED
Blundstone Model 550 Chesnut Brown

Blundstone Model 550 Chesnut Brown

Blundstone
30%
Voya Flip Bar Street Black Dame

Voya Flip Bar Street Black Dame

Teva
30%
Køb Verra Suri Black Multi Dame hos outdoorpro.dk
30%
Tirra North Atlantic Dame

Tirra North Atlantic Dame

Teva
30%
Tirra Black / Grey Dame

Tirra Black / Grey Dame

Teva
Lundhags Park Rød

Lundhags Park Rød

Lundhags

Hop i elven med et par lette trekkingsko

På OutdoorPro.dk tilbyder vi forskellige slags sko og støvler til trekking. Du finder både læderstøvler og klassiske vandrestøvler samt almindelige slip-on støvler. Gør dig nogle overvejelser om, hvor mange par sko eller støvler, du har plads til i din oppakning, og om du eventuelt kan bruge ét par sko til flere situationer.
Er du på camping i telt og har slået teltet op ved et dejligt norsk foss, frister det måske med et dejligt koldt dyp i det kolde vand. Her vil det være smart at tage nogle lette surf-lignende sko på, som kan skåne dine fødder mod sten og splinter i bunden af elven. Et par slidstærke Blundstone Model 1329 sko vil være det ultimative par sko at tage på for at bade i elven. Fordelen med disse sko er, at de let tørrer og kan bruges til at vandre i efter et par timer i højfjeldssolen.

Solide vandrestøvler med snørebånd

Er du på udkig efter det helt rigtige par vandrestøvler til alle slags ture i al slags vejr, bør du overveje et par ankelhøje snørestøvler enten i læder eller andet robust materiale. Når det kommer til vandresko og -støvler er Lundhags ét af de nok mest anerkendte brands, der specialiserer sig på området med de nyeste teknologier.
Hos OutdoorPro.dk fører vi flere forskellige Lundhags støvler, som du kan bruge på trekkingturen. Et klassisk par vandrestøvler vil være Lundhags Park Rød, som er et rødt par vandrestøvler, der har snørebånd og en slidstærk og stødabsorberende sål. Et par Lundhags støvler har kun ét isolerende lag, og det gør det muligt at bruge støvlerne både om vinteren og sommeren alt afhængig af antal strømpelag.

Et par varme camping-futter

Når det er tid til at finde ro på campen eller under den varme sovepose, kan det være rart med ekstra varme omkring fødderne. Det er ikke just praktisk her at tage din varme trekkingstøvler på - overvej i stedet et par Exped Syn Booty fra brandet Exped, der specialiserer sig i soveposer og isolerende liggeunderlag. Hop i de varme futter og vær sikker på, at dine fødder holder varmen hele natten lang.