Engo Vabelplaster til sko - 6 pack 4+2

Vabelplaster til sko - 6 pack 4+2

Engo

5/5 stjerner ud af 6 kundeanmeldelser.

159.00 DKK

Leveringstid: 1-2 dage

Engo Vabelplaster er en ultra tynd film af PTFE (Poly-TetraFlour-Ethylen) som mindsker friktionen mellem strømpe og fodtøj, helt ideel til at forebygge vabler ved blandt andet hælen i både vandrestøvler, løbesko og hverdagsfodtøj. Vabelplastret fra ENGO er kun cirka halvt så tykt som et Dankort og ændrer dermed ikke pasformen i dit fodtøj. Plastret klistres hurtigt og enkelt på indersiden af eksempelvis hælkappen og fungerer på de fleste typer fodtøj i stof, læder, plastic etc. Pakken indeholder 6 plastre i 2 forskellige størrelser.

Er du plaget af vabler på hælene? Har du slidt hul indvendig i hælkappen på dine favorit løbesko eller vandrestøvler? Så er det tid til at kigge nærmere på de geniale vabelplastre fra ENGO som med en film af PTFE nedsætter friktionen mellem fodtøj og strømper og dermed forebygger vabler på udsatte steder.

Det lille vabelplaster fra ENGO er kun cirka halvt så tykt som et Dankort og ændrer dermed ikke pasformen i dit fodtøj.

Vabelplastret klistres hurtigt og enkelt på indersiden af eksempelvis hælkappen og fungerer på de fleste typer fodtøj af stof, læder, plastic etc.

Hvor kan ENGO vabelplaster anvendes?

 

  • Sports- og løbesko
  • Hverdagssko
  • Vandrestøvler
  • Skistøvler

 

Hvordan anvendes vabelplaster fra ENGO?

Plastrene påføres fodtøjet, ikke fødderne. Det giver en lang holdbarhed, op til 500+ km i et par løbesko.

Plastret bør skiftes når den blå overflade er slidt igennem eller når hjørnerne ikke længere klistret på fodtøjet.

Sådan sætter du Engo vabelplaster fast

Start med at rengøre området, som plasteret skal sidde på. Det gøres bedst med en fnugfri klud, som er godt fugtet med sprit. Dette vil fjerne fedt og snavs fra stoffet, og sikre at Engo plasteret sidder godt fast.

Placer et vabelplaster på det ønskede sted i fodtøjet uden af fjerne den beskyttende bagside for at sikre at pasformen er i orden. Skulle plastret ikke passe perfekt kan det enkelt klippes til med en skarp saks. Vi anbefaler at afrunde hjørner for at undgå kanter som kan fange en strømpe.

Træk det hvide beskyttelsespapir halvvejs af bagsiden, undgå at berøre limen på bagsiden af plastret med fingrene.

Placer plastret med limsiden indad på det ønskede sted i fodtøjet. Bemærk at fodtøjet skal være rent og tørt for optimal holdbarhed.

Træk det sidste beskyttelsespapir af bagsiden. Undgå at plastret folder når det lægger sig på plads i fodtøjet.

Brug fingrene til at massere hele plastret på plads i fodtøjet, hav især fokus på hjørnerne og på at undgå eventuelle folder langs kanten.

ENGO vabelplaster er modstandsdygtigt mod sved og vand. Bliver fodtøjet gennemvådt kan det nedsætte levetiden for limen.

For at fjerne plastret trækkes helt enkelt ganske forsigtigt fra et hjørne. Føles limen genstridig kan den varmes let op med en hårtørrer. Sidder der limrester tilbage i fodtøjet kan det let fjernes ved at trykke plastret på igen så limen løftes af.

Pakken indeholder 6 stk Engo vabelplaster - 4 store ovaler og 2 små ovaler.

Små ovaler måler 3,8 cm x 5,1 cm.

Store ovaler måler 4,4 cm x 7 cm.

Se her et blogindlæg om hvad Engo vabelplaster gjorde for en løbe-blogger: http://www.pushperformance.dk/hvad-goer-man-med-et-hul-i-haelkappen/

Anmeldelser af Vabelplaster til sko - 6 pack 4+2

Tom Olesen
Er helt som beskrevet
Morten Brøndum Pedersen
Super nemt at arbejde med og gør arbejdet godt for at undgå vabler
Christian Jensen
Har brugt produktet i flere forskellige løbesko gennem årene. Det holder mega godt. Også i trail sko der bliver våde og mudrede gennem længere tid.
Karin Lund
Ser ud til at virke fint. Har siddet i skoene i 2 dage. Spændt på at se hvor længe de holder... men virker OK.
Brian Henningsen
Niels Bauerlund
Super produkt - har lige reddet 2 par næsten nye golfsko, hvor jag havde slidt hul i hælkappen.

Andre der købte denne, købte også