Epic Kuffert GTO

Epic Travelgear GTO kuffert er Royal Royce inden for kufferter, med sit lækre matte design og sin lette vægt og "H-sele system" inden i. Kuffertens skal er laver i 100% ren Makrolon også kaldet Polycarbonat, som er et af de stærkeste og letteste plast materiale der findes i verden. Polycarbonat bruges til bullet-resistent glas, og som også findes i cockpites baldakin på F22 Raptor jets, hvilket også tilkendegiver at det er og er meget stærk.
GTO kuffertern har indbygget TSA lås hvilket betyder det er en fuldt integreret og godkendt lås ved Travel Sentry.

Derudover er der er 7 års garanti på kufferten som indebære at selve skallen bliver beskadiget inden for de første 7 år så får man en ny kuffert, hvis der sker noget på hjul, låse håndtag eller trækstativ så kan de skiftes.

 

Mere information om Epic Kuffert GTO

Historien bag GTO modellerne er at drengene fra Epic er lidt nogle drengerøve, som er vilde med cykler og biler derved er navnet GTO opstået og det samme med designet på GTO kufferten, hvilket GTO modellen fra Epic også udstråler i dens design med det mat look. Lige som mange af de dyrere biler fra f.eks. Mercedes, BMW, Audi er designet i det matte look. GTO kufferten er den første Polycarbonat trolly der er lavet i det matte look/overflade. Udover det har den på bagsiden et metal skilt hvor der står GTO, som egentlig der det samme bilerne har bagpå, for at drage sammenligninger. Indvendig har GTO kufferten et indvendig “H-sele” system i stedet for den klassiske krydsbånd/elastik. Kufferten er lavet med en plade i midten og delt op så man kan pakke i beggesider evt. styretøj i den ene side og snavsetøj i den anden side som man kommer frem i sin ferie.

Epic GTO er lavet i et materiale der hedder Polycarbonat er et af de stærkeste og letteste plast materiale der findes i verden, hvilket også bevidnes ved, at det er det hurtigst voksende plast materiale som flere bruger mere og mere, fordi det er noget af det letteste og stærkeste materiale, men til gengæld er det også forholdsvis dyrt, hvilket også betyder at produkter i Polycarbonat er dyrere end alm. plast materialer. Polycarbonat bruges også oftes i kombination med andre materialer med GTO kuffertens skal er lavet i 100% ren Polycarbonat.

Der er mange der laver bagage i polycarbonat. Epic laver deres bagage med Polycarbonat fra en stor tysk koncern BAYER AG som er et tysk kemiske og farmaceutisk virksomhed der blev grundlagt i Barmen, Tyskland i 1863. BAYER AG producere Polycarbonat i den aller bedste kvalitet, som også kaldes Makrolon hvilket er et navn BAYER har patent på som er beskriver deres Polycarbonat i den bedste kvalitet som er super stærkt og let.

Den ydre skal på GTO kufferten er lavet i det meget lette og slagfaste 100% rene Makrolon/polycarbonat, som også bruges til bullet-resistent glas, og som også findes i cockpits baldakin på F22 Raptor jets, hvilket også tilkendegiver at det er og er meget stærk.

GTO kuffertern har indbygget TSA lås hvilket betyder det er en fuldt integreret og godkendt lås ved Travel Sentry. En TSA lås den lås, som du finder på alle nyere Epic kufferter. TSA står for Transportation Security Administration, hvilket også betyder at den er godkendt af de amerikanske myndigheder.

I USA´s lufthavne har security og toldere en "universal nøgle", som kan anvendes til en TSA lås på Epic kufferter. Det vil sige bliver din kuffert tage ud til told for at tjekke indholdet kan personalet lukke din kuffert/taske op uden at beskadige den pga. TSA låsen. Hvis din kuffert ikke har en TSA lås bliver personalet nødsaget til at åbne kufferten ved at bare brækket op og din kuffert er herefter ødelagt. Derfor anbefaler vi selvfølgelig at du køber en Epic kuffert for der er du garenteret en kuffert med TSA lås.