Epic Kuffert Phantom SL, Bio og fastback

EPIC® Phantom kufferter er måske verdens smukkeste og letteste kufferter til både kvinder og mænd med dens unikke design.

Phantom SL og Fastback kuffertenes skal er laver i det stærke og elastiske VTT unibody polypropylen materiale, hvor Phantom Bio er lavet i polypropylen og med ca. 25% hamp som giver materialet trifilon. Alle Phantom kufferterne har indbygget TSA lås hvilket betyder de har en fuldt integreret og godkendt lås ved Travel Sentry.

Derudover er der er 7 års garanti på kufferten som indebære at selve skallen bliver beskadiget inden for de første 7 år så får man en ny kuffert, hvis der sker noget på hjul, låse håndtag eller trækstativ så kan de skiftes.

Mere information om Epic Kuffert Phantom SL, Bio og fastback

EPIC® PhantomSL™ står for Phantom Super Light Kuffert bliver produceret i Polypropylen, som er et hårdt termisk plat materiale som er super slidstærkt og kan modstå meget høje termperaturer det samme glæder Phantom Fastback kufferten.

EPIC PhantomBIO er en mere bæredygtig men stadig meget stærk og let kuffert da kufferten består af ca 25% hamp mixet Polypropylen som giver Trifilon BioLite-materialet.
For at lave dette materiale genanvender man kort fortalt polypropylenen så den ved gen smeltning giver et negativt CO₂ aftryk. Hvilket vil sige, at man forbruger den CO₂ som man ellers ville have lade det går ud i naturen, og så tilsætter man Hamp. 

For at opnå den ekstreme lette vægt på alle Phantom kufferter bruger man VTT-teknologi som er en forkortelse af der various thickness teknologi, det vil sige at man støber skallen til kufferten over en mould/form. Hvorefter man tager skallen og skraber materialet af der hvor den bøjer/runder. Grunden til man fortynder materialet i bøjningerne er at materialet allerede er stærkere er via fysikkens lov. (Ligesom hvis man bøjer et stykke pap på midten og så skal bøje det yderligere bliver det sværere da materialet bliver stærkere på det bøjet stykke)
Kuffert formen er ca. 3-4 mm på de lige flader og andre steder helt ned til ca. 1,5-2 mm dvs man reducere man vægten på kufferten, via denne ekstrem ingeniørkunst og udregninger.

Alle EPIC® Phantom kufferterne har enkelt stangs trækstativ hvilket også gør det lettere og at den ikke fylder ikke så meget i selve kufferten. Men kufferten får også et mere elegant look med et enkelt stangs stativ.

En af de ting man også har gjort for at reducere vægten på Phantom serien er at man har valgt en anden for for lynlås som kan reducere vægten op til 200g på de store rejsekufferter.
Selve lynlåsen på Phantom 
kufferter er syet med et speciel hærdet tråd da man har vent vrangen ud på lynlåsen og coatet den med en gummi coatning for at gøre lynlåsen vandafvisnede så kan klare meget store regnbyer uden at vandet trænger igennem kufferten.

Udover har alle Phantom kufferter indbygget TSA låse og dobbelt hjul hvilket er det samme som Epic.

Til efteråret 2019 kommer der en ny model fra Epic som hedder Zelest som skulle være en endnu lettere Kuffert fra Svenske EPIC®.