Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk

Firebox fb2

Petromax

1449.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Petromax Firebox er den robuste og miljøvenlige måde at lave mad på

Med Firebox fb1 fra Petromax er det ikke nødvendigt at slæbe gas eller sprit med på tur til når der skal laves mad, varmes vand til kaffe eller te eller endda bages. Alt du skal bruge er nogle mindre grene og træstykker til at tænde op i ovnen. Fireboxen er nem at varmeregulere og holder ilden jævn, da træstykkerne tilføres luft gennem den store åbning i enden. Sammen med udskæringerne i boxen gør det, at ovnen ikke bliver deform under de høje temperaturer og sikrer samtidig tilstrækkelig lufttilførsel under brug.

Det store overfladeareal sikrer en stabil og jævn ovn/varme, og gør det samtidig muligt at grille på den øverste rist eller placere gryder eller pander på toppen Fireboxen.

Firebox fb1 samles og adskilles nemt og hurtigt. Alle delene er af rustfrit stål, som er nemt at rengøre efter endt brug, og som kan opbevares i den tilhørende transporttaske lavet af ripstopstof. Tasken er superpraktisk og stor nok til, at du også kan opbevare ekstra ben til fireboxen eller ovnbeslaget til fireboxen som kan købes separat

Firebox fb2 findes også i en mindre model nemlig firebox fb1 som måler 12x20x14 cm og vejer 1,4kg inkl. transporttasken.

Specifikationer:

Samlet firebox: 20 x 30 x 18 cm
Pakket firebox: 20 x 30 x 5 cm
Vægt 2,9 kg inkl pose
Materiale: rustfrit stål
Transporttaske til fireboxen medfølger

Relaterede produkter til Firebox fb2