Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk
Petromax Firebox fb2 - outdoorpro.dk

Firebox fb2

Petromax

1149.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Petromax Firebox er den robuste og miljøvenlige måde at lave mad 

Med Firebox fb2fra Petromax er det ikke nødvendigt at ikke slæbe gas eller sprit med på tur, når der skal laves mad, varmes vand til kaffe eller te eller endda bages. Alt du skal bruge er nogle mindre grene og træstykker til at tænde op i ovnen. Fireboxen er nem at varmeregulere og holde ilden jævn, da træstykkerne tilføres luft gennem den store åbning i enden, sammen med udskæringerne i boxen, der gør at ovnen ikke bliver deform under de høje temperaturer og sikrer samtidig tilstrækkelig lufttilførsel under brug.

Det store overfladeareal sikrer en stabil og jævn ovn/varme og gør det samtidig muligt at grille på den øverste rist eller placere gryder eller pander på toppen Fireboxen.

Firebox fb2 samles og adskilles nemt og hurtigt. Alle delene er af rustfrit ædelstål, som er nemt at rengøre efter endt brug, og kan opbevares i den tilhørende transport taske der er lavet af ripstop stof.
Tasken er superpraktisk og er stor nok til at du også kan opbevarer ekstra ben til fireboxen eller oven beslaget til fireboxen som kan købes separat

Firebox fb2 findes også i en mindre model nemlig firebox fb1 som måler 12x20x14 cm og vejer 1,4kg inkl. transporttasken

Specifikationer:

Samlet firebox: 20 x 30 x 18 cm
Pakket firebox: 20 x 30 x 5 cm
Vægt 2,9 kg inkl pose
Materiale: rustfrit stål
Medfølger transporttaske til fireboxen 

Relaterede produkter til Firebox fb2