Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Fjällräven

Fjällräven udvikler produkter, som gør det nemmere for folk at nyde naturen, og det har de gjort i mere end 50 år. Åke Nordin begyndte som 14- årig dreng at forbedre den tids rygsække. 10 år senere, i 1960, startede han en virksomhed, som han kaldte Fjällräven.

Mere information om Fjällräven

Rygsækkene, som Åke Nordin designede og producerede gjorde det muligt for en masse friluftsentusiaster at komme længere ud i naturen. Med Fjällräven rygsække til at styre oppakningen, kunne de gå længere og bære tungere byrder mere komfortabelt. Fjällräven voksede, og blev et stort frima, som i dag producerer og leverer friluftsudstyr til store dele af verden.

Navnet Fjällräven er inspireret af det lille rovdyr, som lever langt mod nord - Polarræven. Den er ikke stor, men den finder altid en smart måde at løse problemet med at finde mad og holde varmen. Ligesådan med firmaet Fjällräven - ikke verdens største producent af friluftsudstyr, men et firma, som holder sigtet mod funktionelle løsninger, der holder til at blive brugt. Fjällräven designer ikke tøj og udstyr, som skal ramme modesegmentet, men håber på at du vil finde inspiration i deres produkter til at bruge endnu mere tid i naturen, og få mange gode oplevelser deruden - med dit Fjällräven udstyr.

I Outdoor Rødovre finder du et stort udvalg af Fjällrävens varer. Det er dog ikke muligt at have alle modeller repræsenteret. Derfor er du meget velkommen til at spørge til, om der er en bestemt Fjällräven model, som kan skaffes hjem til dig. Du vil aldrig være tvunget til at købe en Fjällräven vare, som du bestiller.