Granger´s Down Wash 300 ml.

Granger´s Down Wash 300 ml. - Vaskemiddel til Dunjakker og Dunsoveposer

Grangers

89.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Vaskemiddel til Dunjakker og Dunsoveposer

Grangers sæbe til vask af dunprodukter er en specialsæbe, der ikke affedter dunene. Derfor vil din dunjakke eller sovepose holde væsentligt længere, end hvis du vasker den med almindeligt vaskemiddel.

Når du vasker dit dunprodukt, er det meget vigtigt at du sørger for at dunene bliver helt tørre. Dette gøres bedst ved at tørretumble produktet i lang tid ved medium varme.

Du kan stoppe tørringen ind imellem for at kontrollere at stoffet, der holder dunene sammen ikke får varmeskader. De fleste kunstmaterialer, vil dog ikke få skader ved brug af medium varme i din tørretumbler.

Hvis du vasker en stor dunsovepose skal du måske bruge en større vaskemaskine, end du kan få adgang til. I så fald kan det være en bedre ide, at lægge soveposen i blød i et badekar, eller en stor balje. Dunsæben blandes i vandet inden soveposen kommes i - brug almindelig dosering.

Når soveposen har ligget i blød i 2-3 timer, hældes vandet fra, og nyt vand hældes forsigtigt i baljen. Dunene er nu våde og tunge. Derfor er det vigtigt at behandle dem forsigtigt.

Skyl soveposen ved at skifte vandet 2-3 gange, indtil der ikke ser ud til at være mere sæbe tilbage i skyllevandet.

Lad soveposen liggetørre på et tørrestativ, som understøtter hele posens længde. Stativet skal stå i skygge og ventileret.

Når posen er så tør, som den kan blive, kan den centrifugeres og tørretumbles. Brug en tørretumbler, hvor der er plads til at posen kan rulle rundt, og tilsæt 2-3 tennisbolde, som kan skubbe dunene rundt, og hjælpe med at skille eventuelle dunklumper.

Andre der købte denne, købte også