Gryder & Pander

Hos OutdoorPro.dk finder du alt til udendørs køkkenet.
Der er ikke noget som en solid og velsmagende måltidmad, der er tilberedt efter en skøn dag i naturen. Dette kræver naturligvis lidt udstyr for at kunne tilberede et nærende måltid mad, til dig selv eller måske hele familien. Skal du derfor på camping, trekking eller blot en weekend med familien i shelter så finder du helt sikkert gryder og pander hos OutdoorPro.dk
Der er ikke mange ting der hygge lige så meget, som at tilberede aftensmadens over bål. Det samler familien og giver en dejlig afslappet stemning imens luften fyldes med duftende varm mad.
Inden du sætter gryden over bålet, skal du naturligvis være sikker på at gryden kan tåle bålet, varmen og den øgte slitage flammer og vejret udsætter bålgryden for. Når du køber bålgryder og bålpander hos OutdoorPro.dk, kan du være helt sikker på at de kan tåle udfordringen.
Du finder anerkendte mærker som JetBoil, Trangia og Tatonka og alt fra bålpander, gryder og kedler online lige her.

Petromax - Transport taske til Dutch Oven - kommer i mange størelser

Transport taske til Dutch Oven

Petromax

Mere information om Gryder & Pander

Såfremt du planlægger at tage på en overnatningstur eller blot en dagstur ude i det fri, får du sandsynligvis brug for et godt måltid mad. Du kan selvfølgelig vælge at spise en kold omgang aftensmad, før du går til køjs, men dette er næppe lige så nærende, mættende og motiverende som en varm gryderet eller en pandestegt delikatesse. Uanset hvad du ønsker at spise af mad, er der således god grund til at tage et på kig på vores forskellige gryder og pander. Her kan du nemlig finde et hav af produkter, som kan bruges til enhver form for udendørs madlavning. Samtidigt er de forskellige gryder og pander lavet med henblik på, at der naturligvis nemt kan opstå pladsmangel i tasken. Med andre ord kan de hjælpe dig med at holde taskens vægt nede, og samtidigt sørge for at ivaretage de fornødne madlavningsfunktioner.

Find det madlavningsudstyr, som passer til dine behov

Der kan være stor forskel på, hvad man har behov for af madlavningsudstyr. Måske planlægger du en større naturoplevelse, som involverer flere overnatninger i et skovområde. Alternativt har du måske kun brug for at fremstille et enkelt aftensmadsmåltid, før du begiver dig hjem den efterfølgende dag. Under alle omstændigheder kan du finde præcist, hvad du har brug for hos os. Vi forhandler nemlig et væld af populære og velrespekterede mærker og produkttyper, som kan hjælpe enhver naturentusiast på rette vej. Der er således noget til enhver smag og ethvert behov. Såfremt i er flere, der tager afsted på tur sammen, kan i med fordel vælge at pakke udstyret ligeligt ned i jeres oppakninger. Dermed kan én af jer eksempelvis bære på en gryde, mens én anden kan tage sig af panden.

Lav lækker mad i den frie natur som aldrig før

De fleste er enige i, at hjemmelavet madlavning som regel resulterer i de allerbedste resultater. Der er dog stor forskel på at lave mad derhjemme i et køkken med alle de fornødne former for udstyr og ude i naturen. Paradoksalt nok oplever mange dog, at deres tilberedte mad i naturen bliver noget af det bedste, de nogensinde har smagt i deres liv. Dette skyldes højst sandsynligt, at der er noget specielt ved selve oplevelsen ved at spise i det fri. Hyggen, spændingen og den friske luft kan alle være medvirkende til at give måltidet et ekstra pift. Med vores forskellige gryder og pander sørger du dog endvidere for, at udstyret er i orden. På den måde får du ikke behov for alle de forskellige former for køkkenudstyr, som normalt har plads i skufferne og skabene derhjemme. Du kan derfor lave lækker mad i det fri uden nogen problemer.