JR Gear Helium Down 750

Helium Down 750

JR Gear

2099.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

JR Gear Helium 750 er en varm sovepose med fyld af 600+ fillpower andedun. Soveposens vægt er 1200 gram hvoraf dunfyldet udgør de 750 gram. Komfort temperatur på -3 grader for kvinder og -9 grader for mænd.

Helium 750 er et stærkt valg til vandreturen i den kolde sæson. Med kun 1200 gram på vægten, er det ikke soveposen som tynger i rygsækken.

JR Gear har forsynet Helium soveposerne med et par lækre detaljer som gør den praktiske brug endnu bedre. På undersiden er soveposen forsynet med en kort "lomme" midt på som sikrer at man ikke glider af liggeunderlaget. I særdeleshed relevant hvis du sover i hængekøje eller bare sover uroligt. Indvendig på brystet er posen forsynet med en lille varmekrave over brystet som holder varmen nede i posen. Praktiske detaljer som øger brugsglæden væsentligt.

Soveposen er foret med 750 gram kvalitets 90/10 andedun med en fillpower på 600+ som kombineret med let inder og yderstof giver et stærkt forhold mellem vægt og varme.

Vi anbefaler at du anvender en lagenpose i silke (lettest og mest åndbar) eller microfiber (billigere og mere slidstærkt) for at skåne soveposen mod smuds og slidtage. Har du brug for at få ekstra varme i soveposen er der også muligheder i den retning med ekstra isolerende lagenposer. 

Helium 550 er forsynet med en dobbeltrettet lynlås som går helt ned midt på skinnebenet så der effektivt kan luftes ud hvis temperaturen er højere end forventet. Hætten er naturligvis udstyret med snor så den kan snøres helt til og holde varmen godt inde hvis temperaturen pludselig falder under det forventede niveau.

Den lette kompressionspakpose er syet med dobbelt krave så den først og fremmest er nem at få soveposen ned i. Dernæst kan den så yderligere komprimeres til nærmest ingenting.

Soveposen leveres inkl. opbevaringsnet til brug når du ikke er på tur.

 

Mål og vægt:

Total vægt: 1200 gram inkl. pakposen (cirka 50 gram)

Indvendig længde: 210 cm

Indvendig bredde: 80 cm

Pakposens størrelse: 28 cm x 16 cm

 

EN13537 soveposenorm:

Comfort temperatur: -3 gr C

Transition temperatur: -9 gr C

Risk temperatur: -27 gr C

 

Definitioner:

Comfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Transition temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.

Alle temperatur angivelser forudsætter brug af langt undertøj og hue samt sim minimum et skumunderlag af passende tykkelse. Det forudsættes desuden at soveposen bruges i et telt eller anden form for læ for vindpåvirkning.