Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Karabiner

Karabinhager kan bruges til så utrolig mange ting. Mange af de karabinhager du finder online her, er designet og udviklet til klatring. Det betyder at kvaliteten er super høj og godkendt til stort pres og spænd. 
Skal du derfor bruge en karabinhage til at bestige et bjerg eller sikre dit værktøj imens du arbejder i højde, så kan karabinhagerne fra Petzl  og Edelrid helt sikkert bruges.
Faktisk kan en karabinhage også være super praktisk hvis du skal hænge ekstra udstyr fast på din rygsæk - På den måde kan du sikre vandflaske, sovepose eller måske et multitool så du er sikker på det sidder lige det hvor du gerne vil have.

Mere information om Karabiner

Karabiner kommer i mange forskellige former og kvaliteter. Derfor er det vigtig at du får den rigtige til netop dit behov. Vi har samlet de karabinhager til dig, som vi mener er nogen af de absolut bedste på markedet. 
Der findes en del forskellige karabinhager og karabiner på markedet. Alle med forskellige egenskaber, styrke og vægt. Måske du kender modellerne allerede med ellers kan nævnes Skrue karabin, D Karabin, Twistlock karabin, HMS karabin og dem med wire. Alle med forskellige egenskaber og funktioner til netop den opgave du skal afsted på. Husk at sikre dig, at den karabinhage du vælger er lavet til det formål du ønsker at benytte den til - Der er/kan være forskel på om den er designet til at ære udstyr eller dig selv når du klatre. 
Kig ligeledes efter CE og UIAA mærker når du køber karabnihager - Det er "lidt" af din sikkerhed for at de er i orden og testet efter fælles standard.