Klymit

Lad os bare slå det helt fast med det samme. Klymit laver innovative produkter, og er kendt verden over for deres utrolige design af især underlag og soveposer.

Klymit har en helt unik evne til at udvikle produkter der bruger luften godt i deres tekstiler, hvilket betyder, at de har titlen som designer og producent af verden letteste underlag. Kombinationen af design og luft skaber det ultimative underlag til dig, der vil rejse så let som muligt og stadig sove godt hele natten.

Da Klymit tilbage i 2010 præsenterede deres unikke soveløsning, satte de helt nye standarder for vægt på disse. Siden har de udviklet Body Mapping, som er en teknologi, hvor man kan fjerne det unødvendige på liggeunderlaget, fordi man kan støtte kroppens trykpunkter bedre. Dette resulteret selvfølgelig i en yderligere reduktion i vægten!

Så søger du efter et let liggeunderlag du kan have med overalt, eller en lækker sovepose med samme egenskaber? Så bør du helt sikkert kigge nærmere på vores Klymitprodukter, som købes online her.

Mere information om Klymit

Det er ikke svært at forstå hvorfor Klymits liggeunderlag og soveposer er så populære, når man først har prøvet dem. Deres teknologier er enestående og har høj komfort, lav vægt, slidstyrke og masser af funktioner der virkelig er kærkomne på dit eventyr i naturen.

For bedre at forstå hvorfor Klymits liggeunderlag er så fantastiske, forklarer vi dig gerne lidt om deres anvendte teknologier. Kombinationen af design og patenter skaber liggeunderlag, der blandt mange betragtes som verdens bedste.

Air Frame Technology™

Air Frame Technology™ giver dig øget bevægelsesfrihed, og er designet som en ramme, der giver dig en usædvanligt let Klymit liggeunderlag. Holdbarheden er høj, og Klymit liggeunderlag med teknologien tilpasser sig øjeblikkeligt det underlag det ligger på, samt fylder forskydninger i terræn.

  • Justerbart med integreret pumpe, som kan optimere støtte og giver en høj fleksibilitet
  • Full Range of Motion bruges på rygsække, hvor fleksibiliteten giver øget balance og smidighed
  • Ultralet fordi den bruger luft til at fylde tomrum ud med, og ikke plastik eller aluminium - det giver desuden markant mindre vægt


Body Mapping Technology
For at opnå maksimal komfort og isolering på den minimale mængde vægt. Klymits liggeunderlag bruger Body Mapping Technology til at fokusere polstring og støtte til hvor din krop har brug for det, og eliminere hvor der ikke er behov for det. Det gør Klymit på to måder:

  • Ultralight Body Map (Klymit Inertia): Klymit Inertia liggeunderlag støtter der hvor din krop rører liggeunderlaget, og ellers ville have rørt jorden. De resterende områder er simpelthen fjernet for at holde vægten helt i bund – og komforten i top. Ved at fjerne disse felter er Klymit liggeunderlag endnu lettere og hurtigere at puste op. Klymit Inertia X Lite og Inertia X Frame bruger ultra Body Mapping Technology, hvor Klymits Inertia Ozone liggeunderlag er mere neutral.
  • V Chamber Body Map (Klymit Static): Klymits unikt udviklede V-formede design giver overlegen støtte og komfort, uanset hvor du sover. Du kan sagtens sove på ryggen, maven eller endda på siden på disse liggeunderlag. Sidefelterne er med eget luftkammer, så luften ikke flyttes andre steder hen. Det samme gælder for hoved, hofter, skulder. På den måde sikrer Klymit en ensartet isolering og komfort hver gang! 

Se en video om Klymit