Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Klymit

Lad os bare med det samme slå helt fast. Klymit er innovative produkter, der er kendt verden over for deres utrolige design af især underlag og soveposer.
Klymit har en helt unik evne til at holde på forskellige luftarter i tekstil, hvilket har givet dem titlen, som indehaver og designer af verden letteste underlag. Kombinationen af design og luft skaber det ultimative underlag til dig der vil rejse så let som muligt, og stadig sove godt hele natten.
Da Klymit tilbage i 2010 præsenterede en soveløsning, satte de helt nye standarder for vægt på disse. Siden har de ført til udviklingen af body mapping, som er en teknologi hvor man fjerner alt det unødvendige på liggeunderlaget – Hvilket yderligere fjerner overflødig vægt.

Søger du derfor et let liggeunderlag du kan have med overalt, eller en lækker sovepose med samme egenskaber – Bør du helt sikkert kigge nærmere på vores Klymit produkter, som købes online her.

15%
NYHED
Køb Klymit V Sheet fra Outdoorpro.dk

Mere information om Klymit

Det er ikke svært, når man prøver et liggeunderlag fra Klymit, eller en sovepose, at se hvorfor de er så populære. Deres teknologier er enestående og sikre høj komfort, lav vægt, slidstyrke og masser af funktioner der virkelig er kærkommen på dit eventyr i naturen.
For at forstå hvorfor Klymit liggeunderlag er så fantastiske, vil vi gerne forklare lidt om teknologierne du finder i produkterne fra Klymit. Kombinationen af design og patenter skaber liggeunderlag der blandt mange betragtes som verdens bedste.

Air Frame Technology
Air Frame Technology ™ giver dig øget bevægelsesfrihed, og er designet som en ramme der giver dig en usædvanligt let Klymit liggeunderlag. Holdbarheden er høj og Klymit liggeunderlag kan øjeblikkeligt tilpasse sig underlageret det ligger på og fylde forskydninger i terræn.

  • Justerbart med integreret pumpe, som kan optimere støtte og giver en høj fleksibilitet.
  • Full Range of Motion Bruges på rygsække hvor fleksibiliteten giver øget balance og smidighed.
  • Ultralet fordi den bruger luft til at fylde tomrum ud med. Og ikke plastik eller aluminium. Det giver desuden markant mindre vægt.


Body Mapping Technology
For at opnå maksimal komfort og isolering til minimal vægt. Klymit liggeunderlag bruger Body Mapping Technology til at fokusere polstring og støtte, hvor din krop har brug for det, og eliminere, hvor der ikke er behov for dem. Det gør Klymit på to måder.

  • Ultralight Body Map (Klymit Inertia): Klymit Inertia liggeunderlag støtter der hvor din krop rører liggeunderlaget, og ellers ville have rørt jorden. De resterende områder, er simpelthen fjernet for at holde vægten helt i bund – Og stadig komforten i top. Ved at fjerne disse felter, er Klymit liggeunderlag endnu lettere og hurtigere at fylde op. Klymit Inertia X lite og Inertia X Frame bruger ultra Body Mapping Technology, hvor Klymit Inerti O Zone liggeunderlag er mere neutral.
  • V Chamber Body Map (Klymit Static): Klymits helt særligt udviklet V-formede design giver overlegen støtte og komfort, uanset hvor du sover. Du kan sagtens sove på ryggen, maven eller endda på siden. Sidefelterne er med eget luftkammer, så luften ikke flyttes andre steder hen. Det samme gælder for hoved, hofter, skulder. På den måde sikre Klymit ensartet isolering og komfort hver gang.