Kogegrej & Brænder

Et varmt og nærende måltid mad er vigtig når du er i et krævende miljø.
Det er ikke kun næringen der er vigtig i maden, men også yderst rigtig godt mentalt med et lækkert måltid mad og med det rigtige kogegrej, kan du tilberede din mad i al slags vejr. Hos OutdoorPro.dk finder du let dit næste kogegrej, da vi har samlet de absolut bedste mærker et sted. Når du klikker dig rundt, vil du finde et bredt udvalg fra Primus, Soto, Jetboil og Trangia. Især Trangia er bredt kendt for deres stormkøkner der kan benyttes selvom vinden raser, eller hvis du skal lave mad på rekordtid, er Jetboil de helt rigtige.
Husk at købe et solidt kogegrej når du skal på eventyr i naturen med overnatning – Det kan hurtigt blive en træls tur hvis det svigter.
Velbekomme


Mere information om Kogegrej & Brænder

Køb gasbrændere online hos OutdoorPro.dk

Du finder et bredt online udvalg af kvalitetsbrændere hos OutdoorPro.dk, da vi ved hvor vigtigt det er, at du kan stole på dit kogegrej når du er i naturen og behøver mad for at opretholde din energi. Du finder derfor mærker som Jetboil, Trangia, Optimus og Soto, som er i den absolut superliga når vi snakker gasbrændere til friluftslivet. En gasbrænder har dog flere fordele, som er værd at notere sig, inden du beslutter dig for om det er gasbrænder, sprit, eller benzin. Gassen koblet let og enkelt på, og de fleste brændere har indbygget tænder, så du hurtigt kan komme i gang. Herefter kan flammen indstilles og du kan komme i gang med at lave mad inden for få minutter. Desuden fylder de minimalt og kan medbringes i selv de mindste rygsække.
Det er derfor let at få øje på, hvorfor gasbrændere er manges foretrukne udendørskøkken.

Spritbrændere købes online her

Når du skal vælge ny spritbrænder, ser vi ofte Trangia som et oplagt valg, på grund af den utrolig solide kvalitet, hvor især strømkøknerne er populære. Desuden findes der et hav af tilbehør i form af pander, gryder, kedler og afskærmninger der gør det endnu lettere at tilberede et lækkert og varmt måltid mad i naturen. Spritbrændere er ofte en fordel hvis du skal være væk i længere tid. Spritten blandes op med en lille smule vand.