20%
Kyrkja Grøn 1 person
Kyrkja Grøn 1 person
Kyrkja Grøn 1 person
Kyrkja Grøn 1 person
Kyrkja Grøn 1 person

Kyrkja Grøn 1 person

Tatonka

2.399,20 DKK
Førpris: 2.999,00 DKK

Du sparer 599,80 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Tatonka Kyrkja

En mands telt som er godt at have med på camping, telttur eller festivaler, hvor der også er plads til ens bagage. Tatonka Kyrkja er et letvægtstelt med masser af plads. Faktisk er det blandt markedets letteste solotelte, uden at gå på kompromis med kvaliteten og størrelsen. Faktisk har du et ligge mål på hele 240 cm og 90cm bred.
Dette en persons telt, er yderst vindstærkt, takket være formen, men også de solide stænger der holde teltet opp, som føres igennem ubrudte løbegange. På begge ender af løbegangen, er der pløkfaste, som kan indstilles. Det gør at oversejlet kan strammes en anelse når duggen falder.

I inderteltet findes lommer som gør det muligt at holde styr på dine personlige ting som ens tøj mm.
Tatonka Kyrkja er et telt som gør det nemt at sætte op da der er 2 lette stænger som er fremstillet i Scandium som er et kemisk element som gør at materialet styrkes med 20 %. Det har indgang i siden og har et vandsøjletryk på 1500 mm på ydersiden og 8000 mm som vandsøjletryk ved teltgulvet.

Materialet på oversejlet har en rivestyrke på hele 28 kg, hvilket er ekstremt højt, sammenlignet med andre mærker. Faktisk ser vi ofte en rivestyrke på 10 til 15 kg. Det giver dig et bundsolidt telt, du kan have glæde af i mange nætter.

Kort sagt. Søger du et telt til en person, med høj slidstyrke og utrolig let, til eksempelvis vandreturen, så er Tatonka Kyrkja et virkelig godt bud.

Egenskaber

  • Mål:270 x 125 x 90 cm 
  • Vægt: 1,45 kg
  • Vandsøjletryk: 1.500 mm (Top)
  • Vandsøjletryk: 8.000 mm (Bund)
  • Myggenet
  • Farve: Grøn
  • 1 person