Spork titanium

Spork titanium

Light My Fire

169.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Den ikoniske Spork (ske-gaffel-knivkombination) i et letvægtsmateriale, der holder for evigt. Spork titanium er den hårdeste af dem alle.
Den ekstreme styrke, holdbarhed og lethed gør, at Sporken er bygget til at imødekomme de mest barske udfordringer. For dem af os, der ikke klatrer i bjergene eller vandrer i ugevis, har Spork titanium stadig meget at tilbyde. Det går aldrig i stykker, uanset hvor mange gange børnene ved et uheld træder på den. Metallet er ikke-giftigt, og de polerede dele afgiver ikke metallisk smag.

Light My Fire Titanium Spork er den perfekte ledsager til backpacking, rejser og hverdagsbrug.
Den ekstremt holdbare Light My Fire Titanium Spork er perfekt designet til den udendørs spisestue.

Titanium er en af de hårdeste og mest holdbare legeringer på planeten og er fremragende modstandsdygtighed mod den udfordre. Den polerede titaniumoverflade på Titanium Spork er ikke giftig og ikke afgiver ikke en metallisk smag. Light My Fire Titanium Spork er den perfekte ledsager til backpacking.

Spork Titanium vejer kun 19 gram og er ekstremt let. Følelsen, når du holder dit spiseredskab i hånden med lav vægt og ekstremt holdbar, gør det til den perfekte ledsager ude i naturen.

Spork kan modstå meget varm mad, hvilket gør det præfekt, når du har brug for at røre en varm suppe eller spise vende noget på ilden. Det er let at rengøre ved blot at skylle den under vand.

Andre der købte denne, købte også