Lightwool Crew Neck Man Ranger Green
Lightwool Crew Neck Man Ranger Green

LightWool Crew Neck Man - Ranger Green

Aclima

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Lækker bluse fra Aclima, så du kan holde varmen

Denne LightWool-trøje er nok den letteste og mest komfortable uldbluse med lange ærmer, du nogensinde har prøvet. Trøjen er fittet i dens snit, hvilket gør at den lægger sig fint ind til kroppen uden at være lille i størrelsen.

Aclima LightWool Long Sleeve Crew Neck har en super pasform, og er dejlig blød i kløfri merinould. Blusen har helt flade syninger, for at undgå at de irriterer huden. Det gør denne bluse til et uovertruffen valg når du skal vælge underbeklædning. Blusen kan også bruges som underbeklædning ved løb, på skituren, når du spiller golf, på cykelturen eller som inderste isolerende lag, når du skal ud i kulden.

 LightWool er blødt og let, og specielt designet til de varmere dage. Vidste du f.eks. at uld faktisk også kan være kølende? Uld isolerer imod varme udefra, og bidrager derfor til at køle dig ned på varme dage. Denne bluse hjælper med et ventilere og regulere din kropstemperatur, og er lavet 100 % af kvalitetsuld fra merinofår. Ulden er naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte blusen - hurtigt klar til brug igen!

Specifikationer

Vægt: 140g/m2
Materialer: 100 % merinould, 17,5 micronfiber
Vævningsmetode: almindelig vævning 

Se alle Aclimas LightWool produkter her

Denne Crew Neck bluse til mænd fås også i farven Jet Black.

Crew Neck Blusen i sort findes også til kvinder her.

Relaterede produkter til LightWool Crew Neck Man - Ranger Green