20%
LightWool Hunting Beanie - Ranger Green / Orange Popsicle
LightWool Hunting Beanie - Ranger Green / Orange Popsicle

LightWool Hunting Beanie - Ranger Green / Orange Popsicle

Aclima

231,20 DKK
Førpris: 289,00 DKK

Du sparer 57,80 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Aclima beanie til at holde varmen når du er på jagt

Lightwool Beanie fra Aclima er en perfekt følgesvend til efteråret og vinteren i Danmark. Den bløde merinould holder hovedet behagelig varmt, selv når temperaturen nærmer sig frysepunktet i de kolde måneder. Merinould er kendt for sin egenskab til at transportere sveden væk fra hovedet og samtidig holde godt på varmen. Merinoulden er fra naturens side antibakteriel og kommer derfor ikke så nemt til at lugte.

Denne særlige jagthue er designet med fokus på maksimal sikkerhed, og den kan vendes så den orange røde top giver øget synlighed og viser din position. Lightwool Hunting Beanie fra Aclima er en let og tynd hue til dig der dyrker jagt, eller bare gerne vil være synlig i trafikken. Huen er velegnet til forår, sommer og efterårssæsoner.

Uldet er blødt og let, og specielt designet til de varmere dage. Vidste du f.eks. at uld faktisk også kan være kølende? Uld isolerer imod varme udefra, og bidrager derfor til at køle dig ned på varme dage. Denne beanie hjælper med et ventilere og regulere temperaturen på hovedet, og er lavet 100 % af kvalitetsuld fra merinofår. 

LightWool er perfekt til lange tur, og uld er naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte det - så er det hurtigt klar til brug igen! Aclimas LightWool er nok det blødeste uldundertøj du kan få, så kom endelig i gang med at prøve det!

Huen er efterfølgeren til den tidligere, jagthue fra Aclima som bliver afløst i løbet af 2020

Specifikationer

Vægt: 140g/m2
Materialer: 100 % merinould, 17,5 micronfiber
Vævningsmetode: almindelig vævning 

Se vores andre Aclima LightWool-produkter her.

Relaterede produkter til LightWool Hunting Beanie - Ranger Green / Orange Popsicle

Andre der købte denne, købte også