Løb & Træning

Som udendørsentusiaster ved vi hos Outdoorpro, at det rigtige udstyr kan gøre hele forskellen. Elsker du løb og træning i det fri, så finder du et lækkert udvalg af forskelligt udstyr og træningstøj til dine aktiviteter her på siden.

Det er afgørende, at du passer godt på dine fødder, når du løber, så du kan særligt finde gode løbesko og strømper, men også smart træningstøj i vores sortiment. Bliv klædt ordentligt på til løb og træning med vores lækre produkter hos Outdoorpro.

Mere information om Løb & Træning

Gode løbesko gør hele forskellen

Når du løber afsted i den fri natur, så er dine fødder og ben på hårdt arbejde. Derfor skal du også give dem den bedst mulige støtte med et par gode løbesko. Hos os har vi et bredt udvalg af forskellige typer, så du kan finde et passende par til dine løbeture.

Løbesko er udviklede, så de støtter dine fødder og ankler og har affjedring. Det er særligt vigtigt, hvis du ofte løber på hårdt underlag, hvor stødet fra landingen kan give smerter og i værste fald skader.

Uanset underlaget, er det dog vigtigt, at dine fødder får den rette støtte, så du kan nå dine mål med træningen.

Har du tjek på din løbestil, kan det være lettere at vælge rigtigt. Har du eksempelvis brug for ekstra svangstøtte eller behov for at rette din pronation, kan du vælge par, der passer perfekt til løb og træning her hos os.

Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du skal have hjælp med at finde et par gode løbesko til dine behov.

Pas på fødderne med løbestrømper

Præcis som dine fødder fortjener et par gode løbesko, skal du også bruge gode løbestrømper. Et par løbestrømper eliminerer risikoen for friktion, der kan give vabler på de længere ture. Du kan også have stor fordel af et par gode løbestrømper, når du skal vandre langt og vil passe ekstra godt på dine fødder og tæer.

Hos Outdoorpro forhandler vi både løbestrømper i korte ankellængder og knælange modeller, så du kan være klædt rigtigt på til løb og træning. Mange modeller har ekstra egenskaber i form at bakteriehæmmende fibre eller ekstra kompression, der hjælper på din restitution.

Lækkert træningstøj til de fysiske aktiviteter

Lækkert træningstøj med god pasform og ekstra smarte funktioner gør træningen ekstra behagelig. Dit træningstøj skal ikke stramme, og det er en fordel, at det er let, så du ikke overopheder under dine aktiviteter. Samtidigt skal dit træningstøj gerne være bakteriehæmmende, så du ikke bliver generet af lugt efter kort tid.

Hos Outdoorpro finder du let og behageligt træningstøj, der er åndbart og temperaturregulerende, så du kan føle dig godt tilpas selv sidst på træningssessionen. Vores lækre t-shirts i let uld er en smart løsning, hvor du får uldens gode egenskaber i en god pasform til træningen. Vælg gerne en klar farve, så du også er let at se, når du løber afsted på landeveje og i den fri natur.

Bliv klædt på til løb og træning med Outdoorpro

Her på siden finder du alt, du skal bruge til løb og træning. Vi har et bredt udvalg af både løbesko, strømper og tøj, der gør din træning ekstra behagelig.

Holder du øje med vores gode tilbud, kan der være mange penge at spare på vores kvalitetsprodukter. Du får nemlig samme gode kvalitet til en nedsat pris, når vi vil forkæle vores kunder med et ekstra godt kup.

Har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige løbesko, vælge træningstøj eller løbestrømper, så er vores kundeservice altid klar med en hjælpende hånd. Vi ligger inde med erfaring og viden, som du kan gøre brug af, når du skal være klædt på til løb og træning med Outdoorpro.