Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Lowe AirZone Trek 40 Large Sort

Lowe AirZone Trek 40 Large Sort

Lowe Alpine
1249.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Lowe AirZone Trek 40 Sort
AirZone Trek 40 Large er en yders komfortabel vandretaske fra Lowe Alphine. AirZone Trek 40 er til den kvalitetsbevidste vandre som ikke vil gå på kompromis med pasform og funktionaliteten. AirZone Trek 40 Large har med sine 40 veludnyttede liter lidt længere ryglængde, end standardmodellen, dvs. 48 cm. i stedet for 46 cm. Dette er den perfekte vandretaske til weekendture eller de lange og ekstra krævende dagture på fjeldet. 

AirZone Trek 40 er designet et åbent rygpanel med god polstring af 3D-skum og et ventilerende nylon-mesh. Rygpanelet opretholder den rette ventilation henover ryggen. God polstring af skulderstropper med topstrammere. Bærebæltet er udstyret med systemet Adaptive Fit™ og har en god udskæring. System gør at bæltet kan tilpasses præcist efter din facon. AirZone Trek 40 er ligeledes udstyret med brystrem med nødfløjte samt en lomme til telefon eller GSP. 
AirZone Trek 40 er designet med et 2-delt hovedrum som adskilles med en lynlås. Sidelomme til vandflaske, frontlomme til f.eks. kort samt D-ringe hvorpå du kan hænge strømper, regnslag eller lign. Der er ligeledes adgang til taskens store rum via bunden af tasken samt fra begge sider. AirZone Trek 40 har plads til drikkesystem samt regnslag er inkluderet. 
Med taskens vægt på 1370 g, får du en let og alsidig vandretaske. AirZone Trek 40 har en volume på 40 liter.
Er du på udkig efter din nye vandretaske hvor kvalitet, pasform og volume er et krav, så er AirZone Trek 40 klart det oplagte valg til din kommende tur. 

Egenskaber

  • AirZone rygsystem med funktionel ventilation
  • Adaptive Fit™ hoftebælte
  • Polstrede bæresystem med lomme til telefon/GPS
  • Ryglængde, 48 cm
  • Plads til drikkesystem 
  • Regnovertræk inkluderet
  • 40 L 1370 g