Mountain King Trail Blaze Carbon Skyrunner

Mountain King Trail Blaze Carbon Skyrunner

Mountain King

1100.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Brug af stave til vandring og ultraløb er, særligt i bjergene, en kæmpe fordel. Stavene reducerer, ved korrekt brug, vægtbelastningen på ryg og hofter med 7-11 kilo pr. skridt hvilket er med til at give ekstra fart og overskud.

Når sporet går opad tager stavene en del af belastningen fra benene over i overkroppen som dermed hjælper fremdriften i stedet for blot at være død vægt som benene skal flytte – samtidig udsættes udtrætningen af benene væsentligt.

På nedløb giver stavene bedre balance og tager toppen af belastningen på knæene. Skal der undervejs krydses vandløb eller sumpet område er stavene uundværlige til at hjælpe med balancen og øge stabiliteten.

Med kun 122 gram på vægten i 120cm længde er Trail Blaze Carbon Skyrunner fra engelske Mountain King verdens letteste foldestave i aluminium hvilket gør dem til det oplagte valg for ultraløbere og letvægtsvandrere.

Stavene er konstueret i kulfiber og kan adskilles i 4 sektioner når de skal pakkes væk i rygsækken.Brugen af kulfiber gør denne model stivere end den tilsvarende model i aluminium hvilket giver en mere effektiv energi overførsel.

Detaljer:

Håndgreb i luftigt mesh materiale for lav vægt og maksimal ventilation.
Fast håndstrop for aflastning af hænderne.
Stavspids i slidstærk karbid for lang holdbarhed på klippe og andet hårdt underlag. 
Små trenser til vandring medfølger.
Leveres i mesh opbevaringspose.
Velcro rem ved håndtag for at holde samling på staven i sammenfoldet tilstand

Trenser vejer 18 gram for et sæt.

Skulle uheldet være ude og du knækker en stav kan der naturligvis købes reservedele så du ikke nødvendigvis skal ud og investere i helt nye stave. Det er en god forsikring når stumperne bruges hårdt.