20%
Nalgene On the fly SMOKE/GRAY - outdoorpro.dk

On The Fly - SMOKE/GRAY

Nalgene

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

95,20 DKK
Førpris: 119,00 DKK

Du sparer 23,80 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Bæredygtig vandflaske fri for BPA, BSP og ftalater, som du nemt kan have med på farten

Det er enormt vigtigt at have vand med, hvis du er på tur, hvad enten du skal afsted på jagt, fisketur, spejderlejr, i skole, på arbejde eller noget andet. Flasken egner sig også rigtig godt til det aktive liv med cykling og klatring. 

On The Fly er en 0,75 liter drikkeflaske, som passer perfekt i kopholderen på cyklen eller i bilen, og kan let betjenes med én hånd, hvilket gør den optimal at bruge på farten. 

Flaskens gode egenskaber er også perfekte til turbrug. Nalgene On The Fly-flasken er derfor din trofaste følgesvend, når du skal på eventyr ud i verden. Drikkedunken findes i mange forskellige farver, som du kan se her.

Nalgene On The Fly-flasken er grå med gråt låg, som du let åbner ved at vippe "sikkerhedsspændene"/låsebøjlen, der sammen med silikonepakningen gør drikkedunken 100% tæt. Ønsker du at holde væsken i din drikkedunk kold eller varm i længere tid, så fås der et bottle sleeve til On The Fly-flaskerne.

Drikkeflasken er fremstillet i tritan plast, hvilket gør flasken ekstrem holdbar, modstandsdygtig og stort set umulig at slå i stykker. Tritan har en fremragende slagstyrke, hvilket gør, at flasken holder sin klarhed længere og er modstandsdygtig overfor både pletter og lugte. Derudover er vandflasken fuldstændigt tæt, brudsikker og afgiver ikke stoffer til indholdet, og du får derfor ikke smagen af plastik i vandet.

Drikkedunken kan modstå rengøringsmidler og har høj temperaturresistens. Vandflaskerne tåler derfor rengøring i opvaskemaskinen, så rengøring af flasken er ikke noget problem. Brug endelig et rensesæt fra mærket Camelbak, så får du det bedste resultat

Højdepunkter:

  • Afgiver ikke smag til indholdet
  • Nem at fylde og rengøre
  • Tåler rengøring i opvaskemaskinen
  • Måleinddeling på flasken, som gør det nemt at holde øje med det daglige væskeindtag
  • Der er INGEN skadelige pesticider, blødgørende stoffer, PVC, ftalater eller tungmetaller i drikkedunken
  • Drikkedunken On The Fly findes i flere farver 
  • Drikkedunken fås også til børn her

Specifikationer:

100% tæt lukning
Kapacitet: 0,75 liter
Vægt: ca. 130g
Materiale: 100 % Eastman Tritan copolyester UDEN BPA, BPS og ftalater

  • Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS) er stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende

Højde: 24 cm
Diameteråbningen måler: 55 mm
Diameter i drikkehullet måler: 25 mm

Anmeldelser af On The Fly - SMOKE/GRAY

Og nørager
Super fed Og hurtig lev

Relaterede produkter til On The Fly - SMOKE/GRAY

Andre der købte denne, købte også