Wide Mouth 500 ml AUBERGINE

Wide Mouth 500 ml AUBERGINE

Nalgene

99.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Wide Mouth 500 ml er en bæredygtig vandflaske, som er fri for BPA, BSP og ftalater

Det er enormt vigtigt at have vand med, hvis du er på tur, hvad enten du skal afsted på jagt, fisketur, spejderlejr, i skole, på arbejde eller noget andet. Flasken egner sig også rigtig godt til det aktive liv, hvor det er vigtigt at have masser af væske med. Flasken har også en måleinddeling, så du hele tiden kan se, hvor meget væske du har indtaget. 

Flaskens gode egenskaber gør den perfekt til turbrug. Nalgene Wide Mouth er derfor din trofaste følgesvend når du skal på eventyr ud i verden. Flasken findes også i en større udgave, i form af Wide Mouth 1000 ml her.

Nalgene Wide Mouth-flasken er auberginefarvet, både i flasken og låget, som sidder fast på dunken med en bøjle, så du ikke mister låget. Drikkehullet er bredt, så flasken er let at hælde af eller opbevare andre ting i, såsom f.eks. ukogt pasta og lignende.

Drikkeflasken er fremstillet i tritan plast, hvilket gør flasken ekstrem holdbar, modstandsdygtig og stort set umulig at slå i stykker. Tritan har en fremragende slagstyrke, hvilket gør, at flasken holder sin klarhed længere og er modstandsdygtig overfor både pletter og lugte. Derudover er vandflasken fuldstændigt tæt, brudsikker og afgiver ikke stoffer til indholdet, og du får derfor ikke smagen af plastik i vandet.

Drikkedunken kan modstå rengøringsmidler og har høj temperaturresistens. Vandflaskerne tåler derfor rengøring i opvaskemaskinen, så rengøring af flasken er ikke noget problem. Brug endelig et rensesæt fra mærket Camelbak, så får du det bedste resultat

Højdepunkter:

  • Afgiver ikke smag til indholdet
  • Nem at fylde og rengøre
  • Tåler rengøring i opvaskemaskinen
  • Måleinddeling på flasken, som gør det nemt at holde øje med det daglige væskeindtag
  • Der er INGEN skadelige pesticider, blødgørende stoffer, PVC, ftalater eller tungmetaller i drikkedunken
  • Wide Mouth drikkedunken findes i flere farver 

Specifikationer:

100% tæt lukning
Kapacitet: 500 ml
Vægt: ca. 88,5 g
Materiale: 100 % Eastman Tritan copolyester UDEN BPA, BPS og ftalater

  • Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS) er stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende

Højde: 16,5 cm
Diameter på låg: 53 mm
Diameter på drikkedunkens bredde: 70 mm

Relaterede produkter til Wide Mouth 500 ml AUBERGINE

Andre der købte denne, købte også