Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
OMM Aether Smock eVent Blue/Red

OMM Aether Smock eVent Blue/Red

OMM
2400.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-2 dage

OMM Aether Smock er en ultralet skaljakke med halv lynlås, som er spækket med lækre detaljer. Nye, innovative tilsnøringer omkring livet, håndleddet og ansigtet holder elementerne ude og den fantastisk åndbare eVent membran sørger for at du ikke bliver klam og kold. Vægten af denne 1. klasses skalanorak lander på under 200 gram, så du er ikke i tvivl om at du gider at have den med, selvom du måske ikke får brug for den.

Aether - et designstudie

Aether Smock er designet med en tanke forrest: lavest mulig vægt til størst mulig funktionalitet. Et af de mest åbenlyse steder dette vises er på den minimale mængde syninger.

Hele jakken foruden hætten er sat sammen af 2 stykker stof. Således er begge ærmer skåret ud af samme stykke stof. Dette gør OMM for at få så få syninger og tapinger som muligt. En syning/taping er nemlig både tungere og mindre åndbar end et stykke stof.

Den store udfordring ligger så i, at få en 3-demintionel pasform til at passe med de 2 flade stykker stof, som skal skæres ud til jakken. Dette klarer OMM kun fordi de er rigtig dygtige til at skære kanterne i stoffet i kurver, som ender med at give den præcist rigtige form på ærmer og krop, så jakken smyger sig om dig. Dette ses tydeligst på syningen, som samler stykket der dækker bryst og maveregion. Med en blød bue fra bunden af den halve lynlås, ned til jakkens nederste kant, er den eminente pasform sikret, og anorakken virker ikke hæmmende og stram når du bevæger dig.

En hætte ud over det sædvanlige

Hætten på Aether jakken er formet tæt omkring hovedet ligesom området ved hagen er designet til at give plads til at tage hætten på med lynlåsen lukket helt til. Præcis denne funktion betyder at du kommer til at bruge hætten som den bør - holde dit hoved varmt, når regnen ellers ville afkøle det mere end du har behov for. Faktisk sidder hætten så tæt, at det ikke er nødvendigt at bruge indsnøringen med mindre det også blæser.

Naturligvis er der mulighed for at stramme hætten til omkring hovedet. både ved at justere i nakken og trække den til omkring ansigtet. Dette, sammen med den dobbelt laminerede skygge, der er afstivet med en wire i kanten, giver dig mulighed for at holde vind og regn væk fra ansigtet når vejret er allerværst.

Den smarte indsnøring i livet

Aether jakken er skåret asymetrisk for at dække lænden bedre af for vind, kulde og regn. En virkelig smart detalje er den elastiske snøre, som er lagt i siden af jakken allernederst. Denne kan du trække til uden at droppet, som dækker lænden af bliver trukket op.