OMM Kamleika Overmitt Black/Purple

Kamleika Overmitt Black/Purple

OMM

500.00 DKK

Leveringstid: 1-2 dage

Ultralet, vandtæt og åndbar luffe, perfekt til lange dage.

I bjergene eller i den danske natur hvor vind og nedbør spiller en reel rolle i din oplevede komfort. Vi er nu på 4 generation af Kamleika materialet som kontinuerligt er forfinet og forbedret gennem årene. Det unikke strækbare materiale kommer virkelig til sin ret fordi OMM vælger også at bruge strækbar tape til sømmene. Resultatet er en luffe som følger dine mindste bevægelser og som kan sidde tæt uden at hæmme din bevægelsesfrihed.

 

Når du løber en hel eller en halv dag i regnvejr, uanset om det er i bjergene eller i en dansk skov, giver det mening at bruge en luffe for at holde hænderne varme og tørre. Luffen kan bruges alene eller med inderhandsker under.

 

Strækbart materiale giver høj bevægelsesfrihed

 

4. generation af Kamleika materialet er 4-vejs strækbart og helt utroligt smidigt og blødt at have på. Det unikke strækbare materiale kommer virkelig til sin ret fordi OMM vælger også at bruge strækbar tape til sømmene. Resultatet er en luffe som følger dine mindste bevægelser og som kan sidde tæt uden at hæmme din bevægelsesfrihed.

 

Vandtæt nok til lange dage i bjergene

 

Alle produkter udviklet af OMM har på en eller anden måde rod i lange dage i bjergene, fordi deres design filosofi udspringer af behovet for udstyr som fungerer til fler-dages orienteringsløb i ugæstfri miljøer. 

 

Det betyder at når OMM beskriver Kamleika luffen som vandtæt, så er den vandtæt. Den tekniske klassifikation er et vandsøjletryk på 20.000 mm. Det betyder at stoffet holder vandet ude selvom det påvirkningen svarer til at en 20 meter høj vandsøjle trykker på materialet. 

 

Vandsøjletryk gør det ikke alene, så OMM har gjort sig umage ved at designe luffens åbning og sømme 

 

Åndbarhed i top med 37.5 teknologi

 

Åndbarhed måles i hvor mange gram fugt materialet kan transportere pr. m2 pr. døgn. 4. generation af Kamleika materialet har en åndbarhed på 18.000 gram/døgn/m2 hvilket er i den høje ende. Sammenholdt med luffen strækbarhed som gør et muligt at opnå en tæt pasform vil du opleve at Kamleika luffen sjældent føles våd indvendig i det tiltænkte brugsområde.

 

Den anvendte 37.5 teknologi er partikler som er indbygget i Kamleika materialet som øger fugt transporten og hjælper med at holde et mere stabilt indeklima i luffen når du skifter mellem forskellige aktivitetsniveauer. 

 

Luffen er, som OMMs øvrige produkter, yderst funktionelle. De tapede sømme sikrer, at der ikke er friktion mod hud eller inderhandsker, mens de lange skafter når et godt stykke op på håndleddet, så der ikke opstår kuldebroer. Herudover er der et elastikbånd ved håndleddet, som holder luffen på plads. En lille strop ved afslutningen er perfekt til montering af "idiot-cords" som forhindrer at luffen blæser væk i et øjebliks uopmærksomhed.

Logorefleksen på luffen øger synligheden i mørket.

 

SPECIFIKATIONER
Vandtæthed: 20.000
Åndbarhed: 18.000 gr/døgn/m²
4-vejs-strækbart Kamleika materiale
Blødt og støjsvagt materiale
Reflekslogo
Går højt op på underarmen
Lav vægt, 30 gram

 

 

Andre der købte denne, købte også