20%
OMM Sonic Smock Black

Sonic Smock Black

OMM

560,00 DKK
Førpris: 700,00 DKK

Du sparer 140,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Den perfekte og superlette vindjakke, som du altid har plads til i din rygsæk, for det tilfælde at du skulle have brug for lidt beskyttelse mod elementerne på et af dine eventyr. Jakken kan nemt pakkes sammen i sin egen krave, og fylder mindre end en knytnæve.

Sonic Smock er en vindtæt, superlet og ekstremt åndbar anorak, som du nemt kan have liggende i lommen for det tilfælde at du får brug for lidt ekstra beskyttelse på din tur.

Anorakken har en dyb lynlås, som gør det nemt at tage den på. Nederst er der en elastisk snor, så du kan lukke af for vinden nedefra.

Ærmerne er syet ekstra lange. I kombination med de integrerede "thumb-loops", gør dette at du kan få dækket halvdelen af hånden af for den kolde vind. På denne måde får du bedre integrering med et par handsker, når du bruger Sonic Smock på vandretur, og på løbeturen er det en effektiv beskyttelse indtil du har fået varmen i hænderne.

Det tynde materiale, som anorakken er lavet i gør det nemt at trække det næste lag hen over den, uden at du behøver at tage Sonic Smock af først. Derfor er det nemt at justere i lag-på-lag systemet, når du for eksempel stopper op for at holde pause, eller hvis det pludseligt bliver regnvejr.

Sonic Smock kan pakkes sammen i en lomme, som er integreret i kraven. Når anorakken er pakket sammen, fylder den ikke mere, end du kan have den i din lukkede hånd. At det er ganske tyndt materiale ses også i totalvægten: 58 gram i størrelse medium.

Andre der købte denne, købte også