DIY N°09 Grey
DIY N°09 Grey
DIY N°09 Grey
DIY N°09 Grey

DIY N°09 Grey

Opinel

219.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Lækker "do it yourself" kniv!

Opinels DIY-serie er til hobbymanden eller hobbykvinden, som godt kan lide gør-det-selv projekter. Den smarte Opinel DIY N°09 har adskillige funktioner der gør den anvendelig til stort set alle nye projekter i hjemmet og det fri.

Kniven er modstandsdygtig og skarp, og har et ekstra tykt knivblad på 2,2 mm tykkelse og 8 cm længde. De to indhak i knivbladet er kabelskærere, der let og effektivt kan skære selv genstridige ledninger og kabler over. På siden, indbygget i skaftet, sidder der to standard skruetrækkerhoveder, hvor det ene har et fladt hoved og det andet er et Phillips hoved. Opinel bevæger sig, i denne modelserie, mere over mod en hobbykniv end deres standardmodeller, men glemmer ikke den stadig høje kvalitet i materialerne.

Opinel DIY °N09 har den smarte sikkerhedsring, som Opinel blandt andet er blevet kendt for. Den sikrer, at foldekniven er stabil når den er åben. Det gør den ved at låse klingen i skaftet samtidig med at den sikrer, at kniven forbliver lukket når den er foldet sammen.

Når værkstedet, hobbyrummet eller praktiske opgaver i hjemmet kalder, så er det der du skal hive din Opinel DIY °N09 frem!

Specifikationer:

Knivsbladslængde: 8 cm
Materiale knivsblad: Sandvik 12C27 stål
Materiale skaft: Fiberglasforstærket polyamid med skruetrækkere indbygget

Relaterede produkter til DIY N°09 Grey

Andre der købte denne, købte også