Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Opinel N°3 carbon steel 4cm i bøg

Opinel N°3 carbon steel 4cm i bøg

Opinel
79.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Lille foldekniv fra Opinel, der skærer effektivt og præcist gennem materialer du møder i hverdagen. Opinel N°3 er blandt en af de mindste knive i Opinels store udvalg, og er ideel som dagligdagskniv, da den let åbner pakker og skærer i papir.

Kniven er skabt i traditionelt design i den klassiske serie fra franske Opinel, hvor æstetik og kvalitet går hånd i hånd. Da dette er en mindre model end Opinels standard knive, kan den let passe i enhver taske eller lomme. Materialet brugt til knivbladet er ekstremt hårdt og kan derfor skære fantastisk.
Opinel N°3 har en indbygget sikkerhedsring, der gør kniven mere stabil i åben tilstand og sikrer at den forbliver lukket i sammenfoldet tilstand. Dette er et klassisk træk hos Opinel, hvor skaftet også viser de smukke trænuancer der er ergonomisk behageligt og smukt at se på.

Meget lille model
Man skal være opmærksom på at denne model fra Opinel har en klingelængde på næsten halvt størrelse af deres standard størrelser på 8-8,5 cm. Opinel N°3 betegnes derfor som en meget lille kniv.

Denne lille foldekniv er let at tage med når du er på farten og kan bruges på vandreturen, skovturen eller sejlturen.

Andre der købte denne, købte også