Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Opinel Outdoor N°08 Blå

Opinel Outdoor N°08 Blå

Opinel
269.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Med en Opinel Outdoor N°08 foldekniv, er du rustet til alle slags udfordringer du skulle møde når du træder ud af døren. Den er perfekt til alle sportsaktiviteter, eller som det franske firma Opinel selv udtrykker det: ”Den kan modstå alting. Ingenting kan modstå den”.

Opinel Outdoor N°08-serien er specielt designet til folk der vil ud og prøve kræfter med naturen og udendørs sport. Knivbladet er ekstra stærkt med en tykkelse på 2,5 mm., og håndtaget er vandtæt, så du kan medbringe den til vandaktiviteter. Kniven har også Opinels kendetegnende låsesystem, som sikrer at kniven er stabil når den er foldet ud og forsvareligt låst når den er lukket. Udformningen af klingen gør den anvendelig til næsten alle typer materialer.

For ægte eventyrere
Nogle gange har man bare brug for kniven der holder til alt. Opinel Outdoor N°08 kan modstå ekstreme temperature (-40°C til +80°C), og har en fløjte indbygget, som fungerer i alt slags vejr (110 decibel). Du kan på den måde have en funktionsdygtig foldekniv ved alle typer udendørs sportsaktiviteter som paraglidning, kajakroning, og sejlads. Knivens multiple funktioner bør nydes af sportsentusiaster og ægte eventyrere.