Ascendant Hoody Black/Tahoe

Ascendant Hoody Black/Tahoe

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Det rigtige mellemlag, med den rigtige mængde isolering, kan virkelig gøre forskellen på tur. Den lette Ascendant Jacket er det helt rigtige valg til aktivt brug hvor dit aktivitetsniveau varierer over dagen og hvor dit mellemlag ind i mellem også fungerer som det yderste lag. 

 

Det næsten vindtætte og vandafvisende Pertex Microlight materiale er strækbart og følger kroppens bevægelser mens den lette Polartec Alpha isolering justerer temperaturen afhængig af hvor hårdt du arbejder. 

 

Hætten er rummelig nok til at rumme en klatrehjelm, men kan enkelt trækkes til om hovedet for at minimere varmetab når du ikke bruger hjelm.

 

Den lange lynlås på fronten er indvendigt forsynet med en stormflap som holder træk ude og øverst er flappen bukket om så lynlåsen ikke generer huden under hagen. 

 

Den rummelige brystlomme sluger nemt en stor smartphone og er lynlåslukket. 

 

Stiklommerne på maven er indvendigt foret med Polartec Alpha isolering og i venstre lommer finder du en nøgleclip så bilnøglen ikke forsvinder på turen. 

 

I ærmegabene finder du tommelloops som holder ærmerne på plads når du cykler eller strækker dig efter det der lidt svære greb på klatreruten. 

 

Nederst er Ascendant Jacket forsynet med elastisk snørelukke så vinden ikke kan blæse jakken op om livet eller suge varmen ud nedefra. 

 

Vægt: 370 gram i str. L