Ascendant Pants

Ascendant Pants

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Det rigtige mellemlag, med den rigtige mængde isolering, kan virkelig gøre forskellen på tur. De lette Ascendant Pants er det helt rigtige valg til aktivt brug hvor dit aktivitetsniveau varierer over dagen og hvor dit mellemlag ind i mellem også fungerer som det yderste lag. 

 

Det næsten vindtætte og vandafvisende Pertex Microlight materiale er strækbart og følger kroppens bevægelser mens den lette Polartec Alpha isolering justerer temperaturen afhængig af hvor hårdt du arbejder. 

 

I livet er Ascendant Pants forsynet med elastik som holder dem på plads uden bælte - her finder du desuden også løkker til brug med seler. Gylpen lukkes med trykknap og lynlås.

 

De to stiklommer er indvendigt foret med Polartec Alpha isolering. Den venstre lomme er udstyret med en bælteclip som holder styr på bilnøglen hvis du er distræt nok til ikke at få brugt lynlåslukningen.  

 

På højre lår finder du den store lårlomme som nemt rummer både kort og kompas, eller dine linerhandsker og buff. Den lukkes ligesom stiklommerne med en kraftig YKK lynlås. 

 

De faconsyede knæ giver stor bevægelsesfrihed og en fantastisk pasform. 

 

Nederst har Ascendant Pants lange lynlåse i hvert ben som gør det nemt at få bukserne på og af, mens en justerbar elastiksnøre giver mulighed for at lukke tæt til om anklen. To forstærkede huller i bunden af hvert ben gør det muligt at trække en snor under fodtøjet, gaiter style, for at holde bukserne på plads ved klatring og skiløb. 

 

Vægt: 360 gram i str. L