Breva Parka W

Breva Parka W

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Selvom Breva Parka på overfladen ligner helt almindelig streetwear, så er den fuld af tekniske detaljer som gør den super funktionel. 

 

Det vandafvisende og vindtætte 30 denier nylon ripstop materiale på ydersiden er slidstærkt nok til at holde til kontinuerlig hverdagsbrug og sikrer samtidig en vis grad af beskyttelse mod det våde danske vintervejr. Underneden giver PrimaLoft® Silver Eco effektiv isolering mod vinterkulden med 133 gram fiber isolering pr m2. PrimaLoft® Silver Eco produceres af 70% genanvendt polyester og er en af de mest miljøvenlige isoleringsmaterialer som findes på markedet p.t.

 

Den justerbare og aftagelige hætte gør Breva Parka anvendelig i et bredt temperaturområde. Indvendig i kraven er jakken foret med blød og lækker microfleece som gør det virkelig behageligt at lukke jakken helt til. To-vejs lynlåsen på fronten giver sammen med knapper i den forlængede ryg god mulighed for at øge bevægelsesfriheden i jakken hvis du skal cykle eller på anden måde bevæge dig lidt mere dynamisk. Bag lynlåsen sidder den effektive stormflap som sikrer mod træk på maven. 

 

Breva Parka har en indvendig lynlåslukket brystlomme på venstre side som nemt rummer en stor smartphone samt to udvendige stiklommer som ligeledes er lynlåslukkede. Begge stiklommer er på indersiden foret med microfleece og den venstre lomme er forsynet med en nøgleclip så du ikke mister nøglerne i sneen. 

 

Vægt: 600 gram i str. M