Cathode Hooded Jacket Black/Charcoal

Cathode Hooded Jacket Black/Charcoal

Outdoor Research

1600.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Outdoor Research Cathode Hooded Jacket er meget let. Derfor kan Cathode Cathode HoodedJacket bruges både på samme måde som du ville bruge en fleecetrøje, men også som yderbeklædning.

Med et fyld af Primaloft Gold, er du garanteret et fyld, som holder godt på varmen. Faktisk lige så godt som dunfyld. Primaloft Gold kan dog tåle af blive våd - og vil stadig isolere dig fra den kulde der findes i luften udenfor jakken.

Når du pakker Cathode Hooded Jacket sammen opdager du en anden god kvalitet ved Primaloft Gold - det kan presses sammen til det fylder minimalt. Således kan hele jakken være i sin egen lomme. Så fylder den en lille pakke på godt 3 liter.

Hætten i denne prisvindende fiberjakke er en historie for sig. Med nakke-justering af volumen kan du trække hætten til omkring hovedet, så den sidder tæt og fast. Den unikke "pakning" som sidder rundt i kanten af hætten giver en perfekt afslutning mod ansigtet med elastisk kantbånd til at sørge for strækbar effekt.

Ydermaterialet i Cathode Hooded Jacket er i Pertex Quantum. Dette materiale udmærker sig ved at være både let, stærkt, vindtæt og komprimerbart.

I siden af jakken, hvor varmen fra armhulerne kræver ekstra høj åndbarhed, er der indlagt Schoeller stof for at tilfredsstille dette essentielle behov.

Jakken afsluttes ved linningen med elastisk justering til at holde de kolde vinde ude.

Vægt: 377 gram i størrelse Large

Sammenpakket volumen: 15 x 25 x 10 cm