Deviator Hoody Hot Sauce

Deviator Hoody Hot Sauce

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Deviator Hoody er en super let isoleret trøje fra Outdoor Research som via såkaldt bodymapping sikrer både isolering, ventilation og svedtransport ved aktivt brug.

På fronten, over skuldrene og over nyrerne er Deviator Hoody isoleret med det unikke Polartec Alpha, fyldvægten er 64 gram/m2 hvilket sammen med det DWR coatede, vindafvisende ydermateriale giver en høj isoleringsevne. 

Trøjen lukkes med en lang DWR behandlet YKK lynlås som på bagsiden er beskyttet af en smal stormflap. På højre side har Deviator Hoody en stor netforet brystlomme.

Store netforede håndvarmerlommer runder fronten af, i højre lomme findes en nøgleclip og i venstre justeringen af elastikbåndet som går hele vejen rundt i bunden og sikrer mod træk nedefra.

Ryggen, ærmerne og den tætsiddende hætte er syet i Polartec Power Grid. Denne tynde fleece metervare er super let og virkelig god til at transportere fugt, men isolerer på grund af grid konstruktionen forbavsende godt.

Ærmerne er lange, med indbyggede tommelloops og den tætsiddende hætte er lukket af med elastisk kantbånd rundt om ansigtet.

Polartec Power Grid er super strækbart, det sikrer at Deviator Hoody følger dine mindste bevægelser uanset om der er skiløb, trailløb vandring eller kajak på menuen.

Vægt: 294 gram (medium - kontrolvejet)