Ferrosi Hoody Softshell Agate/HotSauce

Ferrosi Hoody Softshell Agate/HotSauce

Outdoor Research

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Outdoor Research Ferrosi Hoody er en slidstærk softshelljakke, som udover at være vind- og vandafvisende, har høj åndbarhed og elasticitet. Disse kvaliteter gør jakken yderst funktionel.

Elasticiteten sikrer god bevægefrihed under aktivitet.

Åndbarheden gør, at overskudsvarme slipper ud.

Det vind- og vandafvisende materiale gør jakken velegnet både på kølige forårsdage, sommeraftener og vindfyldte efterårsture.

Jakken har en gennemgående lynlås med hagebeskytter, en let hætte som kan strammes helt tæt om ansigtet og elastiske ærmemanchetter. Det forlængede rygstykke gør sammen med den enhåndsbetjente elastik i jakkens nederste linning, at der ikke kommer kold luft op under jakken.

Brystlommen kan fint rumme en mobiltelefon eller en snack, og yderligere to lommer nederst på jakkens forside give mulighed for at have småting som kompas eller halsedisse lige ved hånden - eller blot stikke hænderne i lommerne. Alle tre lommer har lynlåslukning og har - ligesom den gennemgående lynlås som åbner/lukker jakken - pulltaps, så de er nemme at betjene.

Med en vægt på blot 340 gram er softshellen let at have med i rygsækken, lige til at trække uden på uldtrøjen, når der er behov for et ekstra lag på kroppen. Og når jakken skal tilbage i rygsækken, kan den snilt pakkes ned i venstre lomme, så den kun fylder en håndfuld.

Ferrosi Hoody softshelljakken er en rigtig god all-around jakke, som let kan blive basisjakke både i hverdagen og under aktiviteter; aldrig for varm, tillader fri bevægelse og beskytter mod vind og dråber - en slidstærk følgesvend.

Specifikationer

Standard pasform

Justerbar hætte

Enhåndsbetjent indstramningsmulighed i linningen

Elastiske ærmemanchetter

Forlænget rygstykke

Gennemgående lynlås med hagebeskytter

Tre lommer på forsiden, alle med lynlås

Kan pakkes sammen i egen lomme

Materialet består af nylon, spandex 90D (krop og hætte), spandex 120D (skuldre og underarme) og er vind- og vandtæt, åndbar, hurtigttørrende, letvægts og elastisk.