Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Outdoor Research PL 400 tykke fleecehandsker

Outdoor Research PL 400 tykke fleecehandsker

Outdoor Research
250.00 DKK

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

PL400 Sensor hanskerne består af to lag fleece. Det yderste lag er 300 vægts fleece, og det inderste lag er 100 vægts fleece liner, dette giver en optimal isolationsevne og på den måde er handsken god i den kolde vinter.

Fleecen er svedtransporterende og åndbar, hvilket er en fordel når dine fingre afgiver varme, så du kommer til at svede i håndfladerne. Fleecen sørger for at handsken nemt tørrer.

I håndfladen på hansken, er der friktionsstreger. Disse friktionsstreger giver ekstra godt greb omkring din smartphone, dine skistave eller andre ting, som du har med dig. Handsken har også den funktion at på pege- og tommelfingeren er fleecematerialet konduktivt. Det betyder at du kan betjene din smartphone selvom du har handskerne på. Så får du ikke så hurtigt kolde fingre, når du skal have fat i dine kammerater.

Disse fleecehandkser er ikke vandtætte, fordi dette ville nedsætte åndbarheden markant. Har du en gang imellem brug for at få dækket hænderne af mod regn, så kan du kombinere disse tykke fleecehandsker med et par skalluffer - for eksempel Revel Skalluffer.

Handsken vejer 74 gram /størrelse herre medium)

Komfort temperaturen er +4 til -4 grader C.