Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Outdoor Research Sentinel Brim Myggeafvisende Solhat Sand

Outdoor Research Sentinel Brim Myggeafvisende Solhat Sand

Outdoor Research
350.00 DKK

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Sentinel Brim Hat fra Outdoor Research er først og fremmest en fremragende solhat med en beskyttelsesfaktor på 50. De lyse farver gør samtidig at en væsentlig del af stålevarmen reflekteres væk fra hovedbunden hvilket sammen med de store mesh ventilationsåbninger på siderne gør at Sentinel Brim Hat ofte vil føles køligere end ikke at have noget på hovedet.

Den 65mm brede skygge giver effektiv beskyttelse af ører og næse. Skyggen er afstivet med lukket celleskum som gør at hatten flyder hvis du skulle tabe den i vandet på kanoturen. Skyggen er grå på undersiden for at minimere solreflektioner fra vand og klippe, det nedsætter solpåvirkningen af dine øjne.

Det indvendige kantbånd er superblødt og effektivt svedtransporterende. Sentinel Brim Hat er forsynet med effektiv størrelsesjustering i form af en elastikstrop som justeres med en snorlås. Blæser det op på turen kan hatten enkelt sikres med den medfølgende hagesnor.

Sentinel Brim Hat er imprægneret med Insect Shield som afskrækker myg og andre stikkende insekter. Insect Shield imprægneringen er varig og holder op til 70 vaske.

Vægt: 72 gram, str. M.

Materialer: Nylon & polyester