PLATEminus Carrier M Coyote
PLATEminus Carrier M Coyote
PLATEminus Carrier M Coyote

PLATEminus Carrier M Coyote

Blue Force Gear

1.979,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

PLATEminus Carrier

PLATEminus designet fra bunden til at være den letteste carrier på markedet. Perfekt til lavprofil / lav-viz arbejde, PLATEminus elimineret alle de unødvendige vægte gør det muligt at bære den under overtøj, imens den stadig er fuldt ud MOLLE kompatible. 

PLATEminus plade lommer er konstrueret af farve matchende CORDURA® for maksimal diskretion.

PLATEminus 'skulderstropper er fuldt justerbare for længde med krog og løkke lukninger, der kan acceptere LMAC ™ Enhanced Shoulder Pads. Stropperne funktionen syet i One-Wrap for kabel og hydrering routing. Skulderstropperne kant stabile og kan skæres til i længden med henblik på at trimme yderligere gram fra vægten. 

PLATEminus side stropper er konstrueret med 1 webbing med elastiske ekspansion sektioner til buffer bevægelse og giver mulighed for plads til at trække vejret under anstrengende aktiviteter. Side stropper er sikret med side release spænder til hurtig og nem at tage på og doffing. 

Størrelse PLATEminus ™ baseret på pladen størrelse: 

  • Small - 8,75 "bred x 11,75" high x 1,25 "tyk - For små SAPI / ESAPI plader
  • Medium 9.5 "bred x 12,5" high x 1.25 "tyk -For Medium SAPI / ESAPI plader
  • Stor 10.25 "bred x 13,25" høj "tyk x 1.25 - For store SAPI / ESAPI plader
  • Extra Large 11 "bred x 14" høj x 1.25 "tyk - til ekstra store SAPI / ESAPI plader


*** For ikke-standard størrelse plader, bør du bestille den mindste, eller den der kommer tættest på. Andre plader passer muligvis. *** 

MOLLEminus Technology starter med Blue Force Gear proprietære ULTRAcomp ™ materiale, som er halvdelen af ​​tykkelsen af ​​en mønt og 4 gange så slidstærk som 1000D CORDURA®. Den ULTRAcomp er laserskåret for at skabe en fuldt MOLLE kompatibel matrix af slots og hulrum, der i høj grad reducerer vægten, kompleksitet og potentielle fiasko point i forhold til traditionelt bygget MOLLE-platforme.