PLATEminus V2 Carrier M Multicam
PLATEminus V2 Carrier M Multicam
PLATEminus V2 Carrier M Multicam

PLATEminus V2 Carrier M Multicam

Blue Force Gear

3529.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

PLATEminus V2

PLATEminus V2 eller blot "Plate 2" er et resultat af direkte feedback fra både vores omfattende beta-test og kunder af PLATEminus. Ikke alene er PLATE 2 den anden i PLATEminus serien, men er løsningen for de to mest efterspurgte funktioner - sideplade lommer og en cummerbund. 

Plate 2 er bygget med det samme MOLLE kompatible MOLLEminus platform, som den oprindelige PLATEminus. Dette giver fuldt modulære kapacitet, men reducerer vægten og bulk i forhold til traditionelt udstyr af Carriers. Plate 2 er bygget op omkring SAPI / ESAPI pansrede plader, og ligesom PLATE 1, har helt lukkede plade lommer, der beskytter pladerne og giver maksimal beskyttelse ved at fjerne sorte plader eller behovet for yderligere "sokker". 

Sidepladerne er også helt lukket med et unikt og effektivt dobbelt fold. Forsiden af ​​sidepladen lommer er også MOLLE kompatible til at montere magasin poser, traume kits, eller forsyningslommer. 

Cummerbunden er fuldt justerbar og har militær kvalitet Ti-Speed ​​elastisk. Den samlede længde kan justeres ved bagpanelet og side lommer. Plate 2 skibe med en standard 2-celle cummerbund som vil arbejde for de fleste størrelser (bryst størrelse 38 "- 45"), men er kompatibelt med LMAC Side Lukninger til mindre eller større størrelser.

Størrelse efter SAPI / ESAPI plade størrelse - IKKE skjorte, jakke, eller brystet størrelse      

  • Small - 8.75 "x 11,75"      
  • Medium - 9.5 "x 12.5"      
  • Large - 10,125 "x 13,25"      
  • Extra Large - 11 "x 14" 


ESAPI plates med bløde udrustning er ca 1,25 "tyk. Andre panserplader kan variere. 
Build: MOLLEminus ™ -teknologi Contructed fra ULTRAcomp ™