Pleje & vedligeholdelsesprodukter

Dit gode udstyr og dine vigtige redskaber skal vedligeholdes korrekt, hvis du skal få mest mulig glæde af dem. Hos Outdoorpro har vi et væld af smarte pleje- og vedligeholdelsesprodukter, så du altid er klar til dine eventyr i det fri.

I vores store sortiment finder du alt fra imprægnering og vaskeprodukter til dine telte, tarp eller jakke til gode plejeprodukter til din hud og fødder. Du kan derfor være sikker på, at alt dit udstyr er klar til turen, når du har været over dem med vores smarte pleje- og vedligeholdelsesprodukter.

Mere information om Pleje & vedligeholdelsesprodukter

Pas på godt på dit udstyr med Outdoorpro

Hos Outdoorpro er vi eksperter i produkter til udendørslivet, og vi har derfor også mange smarte pleje- og vedligeholdelsesprodukter til dig selv og dit udstyr. Du kan derfor være sikker på, at både du selv og din oppakning får den rette pleje og vedligeholdelse både før, under og efter turen.

Når du skal ud på eventyr i naturen, er det vigtigt, at udstyret er i orden, så du kan klare dig med få, men effektive midler.

Når du først har en god samling, så er det afgørende at vedligeholde dem – og her står vi klar med de produkter, du skal bruge for at pleje dit udstyr, dine redskaber og din hud.

Hold vandet ude af teltet

Der er ikke noget mere generende end at ligge i teltet og mærke dråberne indenfor, hvor du skulle føle dig tør, tryg og varm. Du kan dog let imprægnere dit telt og genskabe dets vandafvisende overflade med nogle af vores smarte produkter. I vores udvalg af pleje- og vedligeholdelsesprodukter finder du smarte sprays og imprægneringsmidler, der genskaber dit telt, jakke eller tarps evne til at holde vand ude – og dig tør.

Kig endelig vores udvalg igennem og læs mere om hver type, så du er sikker på, at dit udstyr eller dine redskaber får den helt rigtige imprægnering. Vores dygtige kundeservice guider dig også gerne igennem mulighederne, hvis du har brug for en ekstra hånd med at finde pleje- og vedligeholdelsesprodukter til netop dit behov.

Vask dit tøj og udstyr

Ude i den fri natur, vil du, dit telt og andet udstyr unægtelig blive beskidt. Mudder, jord og andet vil lave pletter, men det kan også påvirke materialerne og gøre dem skøre og møre. Derfor skal du sørge for at få vasket både dit udstyr og dine redskaber, når du kommer hjem fra endt tur.

I vores udvalg af pleje og vedligeholdelsesprodukter finder du let smarte vaskemidler, der er specialdesignende til bestemte typer af materialer. Du kan derfor nemt vaske din sovepose, teltet eller dit uldtøj uden risiko for skader på dit udstyr.

Husk at tjekke, at dit udstyr kan tåle at blive behandlet med produktet, før du går i gang. Under hvert produkt vil du kunne læse meget mere om anvendelsesformål, så du er sikker på at ramme rigtigt.

Plej din hud, fødder og krop

Overlevelse i det fri er hårdere, ikke kun fysisk og for dit udstyr og dine redskaber, men din hud og ikke mindst dine fødder er mere udsat for elementerne. Derfor har vi selvfølgelig gode plejeprodukter til huden, så du kan holde den sund og gennemfugtet på dine vildmarksture.

I vores sortiment finder du smarte hudplejeprodukter, der er pakket i en praktisk facon og størrelse, der er lige til at tage med i tasken. Vi ved nemlig, at det er vigtigt, at du nemt kan finde plads i oppakningen, når der skal pakkes ned.

Du finder også midler til beskyttelse mod slidsår og vabler, hvis du skal ud på længere vandreture. De er altid gode at have i baghånden, så turen ikke skal kortes af pga. smerter eller sår.

Køb dine pleje- og vedligeholdelsesprodukter hos Outdoorpro

Hvis du er på jagt efter pleje- og vedligeholdelsesprodukter til ikke kun dig selv, men også dit udstyr, dit telt og dit tøj, så er du havnet det rigtige sted. Kig endelig vores udvalg igennem, og tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder nemlig klar til at guide dig i, hvordan du bedst passer på dit udstyr og redskaber, så de kan tjene dig bedst og længst muligt.