Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
RACKminus Chest Rig Wolf
RACKminus Chest Rig Wolf
RACKminus Chest Rig Wolf

RACKminus Chest Rig Wolf

Blue Force Gear
1119.00 DKK

På lager - Leveringstid: Skaffevarer

RACKminus Chest Rig

RACKminus er blevet frataget enhver unødvendig gram vægt og skabt verdens letteste MOLLE kompatibel bryst rig. På halvdelen af ​​tykkelsen af ​​en dime, er RACKminus konstrueret af ULTRAcomp - et patenteret materiale, der er brandhæmmende, forbliver tør og let, med en holdbarhed, der opfylder excceds 1000D CORDURA®. Den reducerede vægt tillader RACKminus at ride tættere på kroppen og kan indstilles til anvendelse med eller uden rustning. 

RACKminus var det første produkt frigivet i MOLLEminus serien. MOLLEminus er en revolutionerende teknologi der benytter laser cut slots og hulrum for at skabe en fuldt MOLLE kompatibel platform. Dette reducerer vægten markant. Spar endnu mere vægt ved at tilføje Helium Whisper poser til MOLLEminus platform. 


Størrelser

Der findes to størrelser: Normal og Stor. Normal RACKminus har 12 MOLLE kompatible kolonner med 3 rækker og er perfekt til en minimal, letvægts setup. 
Den Store har 16 kolonner med 3 rækker og er ideel til brugere, der kræver mere MOLLE områder for udvidet missioner, eller blot ikke ønsker at begrænse sig. 

RACKminus forside "han" side-release spænder er placeret i 7,5 "på midten for at tillade kompatibilitet med visse Velocity Systems, Mayflower R & C, eller Crye Precision rustning carrier. Den kan tilpasses til dock på næsten alle MOLLE kompatibel rustninger, under anvendelse af to "hun" reparation spænder og to tee beslag (ikke inkluderet) 

RACKminus skulder sele er designet til at være komfortable, lav profil, og nem vejrtrækning. Den er konstrueret med mesh ULTRAcomp laminat, der er fuldt MOLLE kompatible og giver plads til kabler og hydrations rør. 

Normal      
Længde: 21.5 "/ 527mm      
Bredde: 7.5 "/ 184mm      
Tykkelse: 0.6mm i kroppen, 1.25mm / 13mm spænder      
MOLLE: 12 kolonner x 3 rækker, 1 x 4 på hver skulderrem   

Stor      
Længde: 25,25 "/ 641mm      
Bredde: 7.5 "/ 184mm      
Tykkelse: 0.6mm i kroppen, 1.25mm / 13mm spænder      
MOLLE: 16 kolonner x 3 rækker, 1 x 4 på hver skulderrem   

Build: MOLLEminus ™ -teknologi 
Contructed fra ULTRAcomp ™ ITW GhillieTEX ™ 
Low IR-hardware Aerospacer Mesh