Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Rygsække og Tasker

Hos OutdoorPro.dk kan du finde din næste rygsæk, taske eller drybag til taktisk brug. Vi har bredt udvalg i farver, mærker, funktioner og størrelser. Samtlige af vores militære og taktiske rygsække er designet i slidstærkt materiale og med høj fokus på taktisk anvendelse. Med dette meget specifikke, henvender disse rygsække sig i høj grad til militærøvelse eller i felten, både ind og udland. Uanset om du skal på patrulje, i ødemarken eller felten i de danske skove, så finder du helt sikkert din nye militær rygsæk online lige her.

Læs mere om vores udvalg her. 

OMM - Chest Pod til montering på fronten af din taske - Blue

Chest Pod

OMM

Militær rygsække og tasker

Hos OutdoorPro.dk finder du tasker og rygsække til militær og taktisk brug, i høj og gennemtestet kvalitet.
Fælles for del alle er at de er i designet til brug i verdens hårdeste klimaer og er yderst slidstærke og funktionelle.
Udvalget henvender sig til soldater og andre taktiske enheder, uanset om det er til missioner i verdens krigszoner, en tur på skydebanen eller på øvelse i Oksbøl. 

Kvalitet, funktionalitet og gennemtestet design.

Militær rygsække kan købes online

Igennem egen erfaring, har vi mange års erfaring med militær udstyr og har selv, i aktiv tjeneste haft udstyr tæt på kroppen og ved hvor vigtigt, og hvor afhængig du er af dit udstyr. Netop derfor hat vi valgt at specialisere os i rygsække og tasker til militær brug.
Det er yderst vigtigt at de produkter vi forhandler, opfylder de høje krav du, som kunder og vi som forhandler stiller til rygsække og tasker.
Det er derfor ikke uden grund at vi netop har valgt mærker som 5.11 og Tasmanian Tiger, som nogen af dem vi forhandler.
Vores udvalg i militær rygsække og tasker er bredt, og du kan både finde rygsække i MultiCam, sand, grønne og naturligvis sorte farver. På den måde kan du altid finde en rygsæk til netop den opgave du skal bruge den til, og som passer til din uniform.
Det kraftige materiale, sikre at udstyret holder til alle situationer. 

Har du brug for en taske eller drybag til taktisk funktion

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos OutdoorPro.dk har vi et bredt udvalg af tasker med helt særlige funktioner og krav. Desuden har vi et bredt udvalg af drybags, som med fordel kan benyttes til at organisere dit udstyr i rygsækken, eller holde dit tøj tørt når du ligger i BSO.
Desuden har vi tasker der er designet specifikt til skydebane, hvor du kan have alt det nødvendige udstyr med på banen. 
Naturligvis er disse tasker i høj og slidstærk kvalitet, så de nemt kan holde til længere ture og missioner.