Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Seek Thermal

Seek Thermal er til dig der arbejder med infrarøde kameraer, enten som professionel, brandmand, jæger eller outdoor. Med Seek Thermal er høj pålidlighed eller hurtig adgang til de rigtige data som kan være altafgørende for at du kommer igennem din opgave. Er du sikker på at Seek Thermal gør arbejdet helt rigtig.
Med Seek Thermal er du sikker på at kvalitet og efektivitet går hånd i hånd. Om du vælger den nemme løsning eller den avancerede løsning, så har du mulighed for at tilpasse dig din opgave. 

Compackt serien får du en lille og kompakte løsning med brug af din smartphone eller tablet. Så kommer du langt med en af de bedste løsninger der er lavet til brug sammen med din telefon. Send den med dine folk for at lave en hurtig inspection af området, så du nemt og hurtig kan få et overblik.

Reveal Serien er til dig der vil mere, med Reveal får du det hele i en nem og kompakt enhed der holder til at komme med ud i felten og undersøge lige det du ønsker. Om det er se områder der afgiver maget vareme, eller opsevere varmekilder i naturen. Her kan du spotte skikkelsen, når du søger og det hele går ud i et.

Mere information om Seek Thermal

Compackt - Når det skal være simpel

Ved blot at sætte en Compakt i din smartphone, kan du forvandle en almindelig trådløse enhed i en høj opløsning, til state of the art diagnostisk redskab. Compact kommer i tre modeller, der hver fås til både iOS og Android-enheder. Alle modeller er udstyret med justerbar fokus og kan registrere temperaturer fra -40°c til 330°c
Med Seek compakt kamera gør det muligt for dig at visualisere varmen, fra de udsendte områder. Dette er områder der reflekteres fra et objekt på måder, der naturligt ikke er muligt med det blotte øje.
Selv i mørke er Compakt forbundet til din mobile og kan give dig mulighed for at se billeder så klart som i dagslys. Alt det kræver er at downloader den tilhørende app fra Apple eller Google Play-store, sætte kameraet i din enhed, og du er klar til at Se det Usynlige.

 

Reveal - Til dig der vil noget mere.

Bygget til hænder, som arbejder professionelt. Søge! Afsløre! håndholdte termiske billedkameraer kombinere avanceret termografiske indsigt med høj ydelse 300 Lumen LED i en holdbar enhed. Med en påviselig temperatur mellem -40° c til 330°C, disse enheder giver dig mulighed for at lokalisere og måle specifikke kilder til varme - og varmetab - fra 500 til 1800 meter væk.
Uanset om du er en blikkenslager, der søger efter en træsko, en elektriker kontrollere for en hotspot, eller boligejer, der søger fred i sindet, Reveal vil levere indsigt og belysning, du har brug for at diagnosticere problemer hurtigt.

Oversigt over Reveal modeller

Reveal kameraer giver brugeren mulighed for at visualisere den varme eller kulde, der bliver udsendt, og der reflekteres fra objekter og personer på måder, der med naturlig syn, simpelthen ikke er muligt.

Selv i mørke vil Reveal give dig muligheden for at se billeder så klart som i dagslys. Alle der tager Reveal ud af kassen, skal blot tænde kameraet og så er de klar til at Se det Usynlige. 

For at tage et billede af det du ser på skærmen, som du ønsker at arbejde videre med, så tryk på HØJRE-knappen for at fange det. Kameraet freezer billedet og danne en hvid kant rundt om det billede, du netop har taget. Du kan derefter gennemse eller slette billeder ved et nemt og hurtig tryk.