Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Smartwool

Outdoor og uldtøj hænger simpelthen sammen. Smartwool designer og produerer uldtøj i højeste kvalitet til både hverdag og krævende ekspeditioner til fjerne lande. Faktisk har Smartwool udviklet uldtøj og uld beklædning i mere end 20 år og er stadig i dag, et af de mest anerkendte mærker når vi snakker uld til friluftslivet.

Faktisk er uldtøj noget at det mest praktiske tøj du kan vælge at tage på. Når det er koldt og vinden raser, holder udltøjet dig varm og tør. Faktisk flytter Smartwool uldtøj sved væk fra kroppen og dermed holder dig tør. Omvendt, skulle du blive våd, kan uldtøjet stadig holde dig varm takket være uldens naturlige egenskab. Rigtig mange tror fejlagtigt at uldtøj kun er til de kolde måneder, hvilket naturligvis også er helt ideelt at beklæde sig i Smartwool på den tid af året. Fakta er dog, at Smartwool har en masse uld sokker, uld t-shirts og andet uldbeklædning som virkelig er genialt til de varme måneder.

Ulden køler nemlig på varme måneder, hvor den flytter sved og varme væk fra kroppen for at holde dig afkølet. Så faktisk kan Smartwool uldtøj holde dig tempereret uanset vejr og temperatur.

Rigtig god fornøjelse med at finde dit nye uldtøj fra Smartwool

40%
Smartwool - Men's NTS Mid 250 Zip T - Black - frontmodel
40%
Smartwool Women´s Texture Crew Socks - Black
- outdoorpro.dk

Women´s Texture Crew Socks - Black

Smartwool
40%
Smartwool - PhD Women´s Medium Crew sock Tibetan Red - Outdoorpro.dk

PhD Women´s Medium Crew sock Tibetan Red

Smartwool
40%
Smartwool - Men's Anchor Line Socks - Black - front

Men's Anchor Line Socks - Black

Smartwool
40%
Smartwool Men's Mountaineering Extra Heavy Charcoal heather outdoorpro.dk

Unisex Mountaineering Extra Heavy -Charcoal

Smartwool
40%
Smartwool Unisex PhD® Ski Medium Socksoutdoorpro.dk

Unisex PhD® Ski Medium Socks

Smartwool

Mere information om Smartwool

Stort online udvalg af uldtøj fra Smartwool

Vi elsker uldtøj og det afspejler sig selvfølgelig i vores brede sortiment af uldbeklædning fra Smartwool. Faktisk kan du også se alt vores udtøj til mænd lige her og uldtøj til damer lige her.

Uldbeklægning er ikke bare uld. Der er virkelig stor forskel på uld og hvordan den bearbejdes og fra hvilke får og verdensdel den kommer. Smartwool vælger kun det bedste uld, hvilket også gør at tøjet er virkelig blødt og lækkert og selvfølgelig ikke kradser, ligesom bedstemors gamle hjemmestrik måske kan gøre.

Smartwool uldtøj kan bruges til hverdag og eventyr i naturen, men faktisk er det også meget benyttet til sport. Både med høj aktivitet, eller med svingende aktivitet. Ved høj aktivitet vil varmen og sved flyttes væk fra kroppen, når du holder pause, vil ulden hurtigt begynde at isolerer istedet. Derfor bliver du ikke afkølet i samme grad som f.eks. bomuld.

Når du køber Smartwool online hos OutdoorPro.dk

Kan du være sikker på sikkerheden for kvalitet og levering. Langt det meste Smartwool er lagervare og skulle der opstå en udfordring med en størrelse der ikke passer, er vi klar til at bytte tøjet så du får det i præcis den størrelse du ønsker.
Smartwool kan let købes online - Især fordi størrelserne faktisk minder om de størrelser du sikkert køber i butikkerne. Det er nemlig designet efter skandinaviske størrelser og dermed meget almindeligt i størrelserne. Husk at vi altid er klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige Smartwool uldtøj og vi håber du bliver inspireret ved at kigge blandt de mange modeller fra Smartwool, som du finder online her på siden.